A world of discovery med MSC Cruises

Få en glimt av allt du kan uppleva på våra kryssningar, från det varma välkomnandet, äventyret på varje kryssning och våra imponerande kryssningsfartyg till den magiska underhållningen ombord och det utsökta internationella köket i våra restauranger.

VÄLKOMNANDE

På våra kryssningar välkomnar vi dig ombord med ambitionen att tillgodse alla dina behov och ge dig en verkligt oförglömlig semesterupplevelse. Känn dig varmt välkomnad av vår trevliga och professionella personal på fartyget, och upptäck hur bra service du kommer få!

Upptäck aktiviteter ombord

VÄLKOMNANDE

MSC Cruises Brand Campaign, Welcoming | MSC Cruises

ÄVENTYRLIGT

Upplev Medelhavets och Sydamerikas skönhet, Förenade Arabemiraterna och Nordamerikas magi, det mystiska Norden, det exotiska Karibiska havet och våra kryssningar till Asien, Sydafrika och vår exklusiva destination Ocean Cay MSC Marine Reserve. Genom de många spännande och skräddarsydda utflykterna finns det massor av möjligheter att stilla sin nyfikenhet och äventyrslusta.

Upptäck våra utflykter

ÄVENTYRLIGT

MSC Cruises Brand Campaign, Adventurous | MSC Cruises

STORSLAGET

Upptäck magin på en MSC-kryssning, där elegant design kombineras med storslagenhet. Från överdådiga pooler och Swarovskitrappor till den spektakulära 80 meter långa LED-kupolen i vår tvådäckspromenad – en kryssning på våra fartyg blir verkligen ditt livs upplevelse.

Ta reda på allt om våra kryssningsfartyg

Läs mer om våra kryssningsfartyg

STORSLAGET

MSC Cruises Brand Campaign, Spectacular| MSC Cruises

UTSÖKT

Våra kockar och kunniga personal ger dig den ultimata kulinariska upplevelsen ombord. Njut av det internationella köket i våra huvudrestauranger, skäm bort dig själv med en middag på våra specialrestauranger, njut av variationsrikedomen och kvaliteten i våra bufférestauranger eller koppla av med en förstklassig cocktail i en av våra barer med härlig utsikt.

Utforska vårt utbud av mat och dryck

Utforska vårt utbud av mat och dryck

UTSÖKT

MSC Cruises Brand Campaign, Delicious | MSC Cruises

MAGISKT

Om du vill ha enastående upplevelser ombord och underhållning i världsklass har du hittat rätt. Vår ständiga strävan efter toppklass gör att du kan njuta av en fantastisk rad shower och spa-aktiviteter för hela familjen, dag som natt.

Upptäck vår underhållning ombord


Upptäck underhållningen ombord

MAGISKT

MSC Cruises Brand Campaign, Magical| MSC Cruises

Dyk in i våra 360 videor

Upptäck den unika upplevelsen med MSC Cruises som om du själv vore där!

 

Ta en rundtur och se livet ombord, en mängd olika utflykter och aktiviteter med massor av äventyr och kultur, den spektakulära designen och funktionerna i vår flotta och våra läckra restauranger och barer.

 

För att kika genom våra 360 videor, flytta bara din telefon eller markör på skrivbordet. För en ännu mer intensiv upplevelse, titta på filmerna med ett VR-headset.