Upptäck MSC Meraviglia, fartyget för alla årstider

 
Med bara 12 månader kvar tills det är dags för MSC Meraviglia att kasta loss, kan du nu upptäcka de egenskaper som kommer att göra MSC Meraviglia till nästa års ultimata destination i Medelhavet! 
 
Ombord på MSC Meraviglia finns 12 olika restauranger där du kan njuta av Medelhavets, Amerikas och Asiens härliga smaker tillagade av de bästa råvarorna. Från och med 16 Juli 2017, kommer MSC Meraviglias gäster också ha möjligheten att uppleva två nya Cirque du Soleil shower, skapade exklusivt för MSC Cruises. MSC Meraviglias eleganta design inkluderar ett 96 meter långt Medelhavsinspirerat promenaddäck inomhus, där gästerna kan njuta av underhållning, shopping, restauranger och barer under en imponerande 80 meter lång LED-kupol.
 
Du som reser med barn kommer säkert att uppskatta alla våra nya utrymmen och aktiviteter för barn, ungdomar och föräldrar. Dessa utrymmen är belägna på samma däck vilket underlättar för familjer med flera barn i olika åldrar och med olika intressen. I filmen ovan kan du se en del av utbudet av lekrum, spelrum, poolområden och annat som är roligt för hela familjen. 
 
MSC Meraviglias innovativa hytter och sviter är designade med gästernas varierande behov i åtanke, på ett sätt som bara ett familjeägt företag kan göra. Det finns tio olika hyttyper att välja bland och våra gästers bekvämlighet och trivsel är vår högsta prioritet. MSC Yacht Club har gjorts ännu bättre för dem som vill ha en extra exklusiv kryssning med möjlighet att koppla av i avskildhet. För familjer och grupper har vi också skapat särskilda hytter som kan erbjuda bekvämt boende för upp till tio personer.
 
MSC Meraviglia kryssar i Medelhavet från och med juni 2017. Boka din kryssning och upptäck MSC Meraviglia, fartyget för alla årstider!