SAMARBETET

CIRQUE DU SOLEIL AT SEA-SHOWER EXKLUSIVT FÖR MSC CRUISES
CIRQUE DU SOLEIL AT SEA-SHOWER EXKLUSIVT FÖR MSC CRUISES

MSC Cruises är stolta att presentera ett unikt samarbete med Cirque du Soleil världsledande inom underhållning.

 

Från och med juni 2017*, kommer nästa generations fartyg, MSC Meraviglia, att vara det första kryssningsfartyg med en specialdesignad Entertainment Lounge som designats i samarbete med Cirque du Soleil, för att skapa en unik upplevelse till havs.


Detta långsiktiga samarbete kommer att utvidgas till MSC Meraviglias tre systerfartyg som kommer att sjösättas 2019, 2020 och 2022. Sex nätter i veckan kommer Cirque du Soleils fantastiska artister att att presentera två unika shower exklusivt sammansatta för MSC Cruises för publik om ca 450 gäster per visning.


(*subject to change)

CIRQUE DU SOLEIL AT SEA

Cirque du Soleil at Sea

Cirque du Soleil at Sea

Cirque du Soleil bestämde sig för att skapa två väldigt olika shower; VIAGGIO och SONOR, alla med ett unikt koncept, atmosfär, storyline, kostymer och smink.

 
SONOR tar gästerna på ett äventyr där hörseln är i fokus, en värld av unika sensationer och häpnadsväckande ljud, medan VIAGGIO kommer att fördjupa gästerna i ett poetiskt äventyr i färgens värld, efter en målares resa i sin fantasi.


Klicka här för att boka

Cirque du Soleil

Underhållning i världsklass

Underhållning i världsklass

Cirque du Soleil har förundrat över 190 miljoner åskådare med 42 produktioner som ägt rum i nära 450 städer i 60 länder. Organisationen har över 4000 anställda, inklusive 1400 artister från nästan 50 länder. Förutom att producera världsberömda shower har Cirque du Soleil utökat sitt kreativa tillvägagångssätt till en mängd olika underhållningsformer som multimediaproduktioner, uppslukande upplevelser och speciella evenemang.


För mer information om Cirque du Soleil, besök: www.cirquedusoleil.com