GLOBETROTTER-BABY

Tips för en rolig kryssning med dina små

Vi väntar på dig med öppna armar! Du kommer att känna dig som hemma, med oändliga möjligheter att slappna av och ha roligt. Vi är redan ombord allihop, redo att göra din semester den mest avslappnande och upplevelserika du kan tänka dig.doremi-baby

Ditt lilla barn ska snart påbörja en fantastisk resa och vi är redo att välkomna alla barn ombord, att hjälpa dig att ta hand om dem på bästa sätt och överösa dem med uppmärksamhet, för att göra semestern lika bra för dem som för dig!


Vi har lagt ner själ och hjärta i att planera varje detalj av kryssningen för dig och dina små. För hos MSC är vi också föräldrar, mostrar och farbröder, farföräldrar och morföräldrar…


Vi har skappat ett helt koncept för dina barns kryssning för alla barn från hela världen!


Ossrvatorio-Chicco

För att skapa bästa möjliga semester för dig och dina barn, bad vi Osservatorio Chicco Baby Research Center bli partner med MSC i skapandet av ett kryssningskoncept som är “skräddarsytt för baby och småbarn”.


Vi vet att alla mammor och pappor förtjänar och behöver en avkopplande semester och en kryssning på ett av våra fantastiska fartyg erbjuder er detta - på mer än ett sätt!

LEK I EN SÄKER MILJÖ

MSC BABY TIME

MSC BABY TIME

Mamma och papa, vi väntar på dig och ditt barn på Miniklubben som är reserverad för våra yngsta gäster (under 3 år gamla) under flera timmar varje dag, där de kan leka med dig och andra barn i samma ålder, från många olika länder. Under tiden kan du umgås med andra föräldrar som är på semester med sina barn. Besök Miniklubbens särskilda område för små barn, tillsammans med ditt barn, följande tider: 


FARTYG I HAMN: Morgon: 8:00-10:00 / Eftermiddag: 16:00-18:00 / Kväll: 20:00-21:00 

TILL HAVS: Morgon: 8:00-10:00 / Kväll: 20:00-21:00

MSC BABYCARE SERVICE

MSC BABYCARE SERVICE

MSC erbjuder föräldrar möjligheten att lämna sina barn på Miniklubben, där de ses efter av kvalificerad personal och får leka med roliga åldersanpassade leksaker. Antalet platser är begränsat och måste bokas i förväg. Denna tjänst avser för barn mellan 1 och 3 års ålder och ingår inte i kryssningspriset. 


Tillgänglig på följande tider och enbart när fartyget är till havs: kl 13:00-14:00 och kl 18:00-19:00


Ett registreringsformulär måste fyllas i. Fråga Miniklubb-personalen när du är ombord.

AKTIVITETER MED CHICCO-LEKSAKER

AKTIVITETER MED CHICCO-LEKSAKER

I Miniklubben finns moderna, roliga och pedagogiska leksaker, särskilt utvalda av Osservatorio Chicco Baby Research Center. 


Aktiviteterna inkluderar: 

Let’s speak English: lek på engelska med Chiccos flerspråkiga leksaker 

Rytm och musik: att leka med musik är roligt 

Mini Olympiska Spelen: börja med att krypa och sedan... 

Möt vår maskot Dorebaby

NYA HÄRLIGA SMAKUPPLEVELSER

BARNMENYER

BARNMENYER

För lite äldre barn hittar du ett brett urval av maträtter i barnmenyn, som låter ditt barn upptäcka smaker och färger som en riktig babygourmet. De omfattande barnmenyerna erbjuder stor variation av näringsriktig och välsmakande mat som barn brukar tycka om. Varje dag finns också nybakat bröd från vårt bageri, vars härliga dofter kommer att locka både liten och stor.


NÅGON SOM VILL HA PIZZA?  
Ombord på våra fartyg hittar du den bästa pizzan till havs, bakad till perfektion med ingredienser och fyllningar av högsta kvalitet. Och det bästa av allt, ni kan njuta av maten när och hur länge ni vill - buffén är öppen 20 timmar per dygn.

OCH FÖR DE ALLRA MINSTA?

OCH FÖR DE ALLRA MINSTA?

Flaskvärmare finns tillgängliga på flera platser ombord på fartygen: kontakta receptionen - Guest Service - för information när ni stigit ombord. Om ditt barn äter barnmat på burk eller liknanne behöver du ta med dig barnets egna favoriter. Pastasoppa, kycklingbröst och tunt grillat kött, skinka, ost och desserter finns tillgängligt i restaurangen varje dag.

​BABY CHEF

​BABY CHEF

Att laga mat är roligt! Baby Chef finns för barn mellan 2 och 3 år. Ett område där de får kladda fritt i köket under det populära Doremi Chef event. 


Tänk er själva: under uppsikt av kocken och sina föräldrar får barnen laga sin egen pizza! Låter inte det toppen?

SÖMN OCH VILA

SOVRUTINEN

Att få sova i en egen säng bredvid avslappnade föräldrar gör också barnen lugna då de kan känna närvaron av trygghet och somna lättare. (Osservatorio Chicco - Baby research center)
SOVRUTINEN

SOVA MIDDAG

Om du inte rest med oss förut så kommer du säkert förvånas av våra hytter - som riktiga hotellrum - tack vare den fantastiska komforten och den väl organiserade ytan. Oavsett om ni väljer balkonghytt, utsideshytt eller insideshytt kommer ni att hitta samma höga standard på utrustning och service.
SOVA MIDDAG

VI TAR HAND OM BARNEN!

Varje medlem i besättningen är trevlig och hjälpsam och vill gärna ta hand om dig. Du kan vända dig till vem som helst i personalen och finna dem redo att uppfylla dina önskningar. Och slutligen; mamma, du kan sluta tänka på allt som du alltid gör och unna dig själv lite egentid. Upptäck lyxen i en stund för dig själv!
VI TAR HAND OM BARNEN!

Ladda ner broschyr

MSC & Chicco Broschyr

Klicka här för att ladda ner MSC & Chicco Broschyr.


Producerad i samarbete med Chicco.

MSC & Chicco Broschyr