MSC FÖR FÖRETAG

Möten, Incitament, Konferens & Event

Evenemang, incitament och helcharter av fartyg
Evenemang, incitament och helcharter av fartyg

MSC Cruises avdelning MICE & Charters ger dina evenemang de sju havens mest innovativa flotta som bas. Men vi gör mer än att tillhandahålla toppmoderna faciliteter.

Du får stöd av ett specialistteam som är branschledande medvetet om att framgångsrika event inte bara beror på en lyckad kryssning, utan även på att stödja relationen mellan ditt företag och dess publik. Detta är något som kräver en bredd av olika kompetenser inom marknadsföring, varumärkesstrategi, planering och logistik. Teamets engagemang kommer att säkerställa att alla aspekter av dina möten och incitament blir framgångsrika och gör dina gäster belåtna, uttrycker dina varumärkesvärden och stödjer dina strategiska mål.

Incitamentresor för säljare, distributörer och återförsäljare; vinstresor; varumärkesstöd och marknadsföringsevent; konvent, möten och konferenser; produktlanseringar och presentationer; internationella evenemang.

En enastående upplevelse

Utbudet hos en världsmarknadsledare

Utbudet hos en världsmarknadsledare

MSC Cruises flotta har vuxit 800% i kapacitet under de senaste tio åren, med ett utbud som sträcker sig från traditionell elegans hela vägen till moderna, flytande städer på havet. Alla våra fartyg erbjuder naturligtvis kompletta faciliteter för företag och elegant italiensk inredning och möblering. Men bäst av allt är vår flexibla och stödjande service som ger dig möjlighet att välja fartyg, plats, tjänster, faciliteter och säsong efter vad som passar ditt budskap och dina mål.

Ett brett utbud av aktiviteter

Aktiv teambuilding och avkoppling

De omfattande och moderna sport-, fitness- och spaanläggningarna på MSC Cruises flotta spelar en viktig roll för att möten, incitament, konferenser och evenemang ska bli framgångsrika. Förutom motionens och avkopplingens stimulerande och stressreducerande effekter, så skapas enastående möjligheter för teambuilding och kontaktknytande.
Ett brett utbud av aktiviteter

Flottans faciliteter

Lagarbete - delad arbetsbörda och maxad framgång

Lagarbete - delad arbetsbörda och maxad framgång

Med MSC Cruises har dina event världens mest innovativa lyxkryssningsföretag, med den snabbast växande och mest moderna flottan på de sju haven, som bas. Men vi gör mer än att tillhandahålla toppmoderna anläggningar. Du får stöd av ett specialistteam som är branschledande medvetet om att framgångsrika evenemang inte bara beror på en lyckad kryssning, utan även på att stödja relationen mellan ditt företag...