NOT JUST ANY CRUISE

MSC Cruises senaste reklamkampanj
Articles[0].Title  

Not Just Any Cruise - Se videon som fångar MSC Cruises strävan efter att leverera oförglömliga känslor genom att bemästra varje liten detalj av semesterupplevelsen.

Upptäck not just any details i den nya MSC reklamfilmens backstage och gör dig redo för not just any viewing

MSC CRUISES OCH CIRQUE DU SOLEIL

Cirque du Soleil-shower skapade exklusivt för MSC

Cirque du Soleil-shower skapade exklusivt för MSC

Från och med juli 2017* kommer MSC Meraviglia att vara det första fartyget någonsin som erbjuder sina gäster en särskild underhållningslounge designad i samarbete med Cirque du Soleil för att skapa en unik upplevelse till havs.


Detta samarbete kommer också att utökas till MSC Meraviglias tre systerfartyg som ska lanseras 2019, 2020 och 2022. Sex nätter i veckan kommer Cirque du Soleils fantastiska artister att leverera två unika shower framtagna exklusivt för MSC Cruises, för publiker om 500 gäster.


(*med reservation för eventuella förändringar)

MSC Seaside

Waterfront promenade to always enjoy the sun
Articles[0].Title  

MSC Seaside kommer att bli banbrytande för en ny generation av kryssningsfartyg med revolutionär arkitektur och den senaste tekniken.


Hon kommer att vara det första av MSC Cruises fartyg att döpas i USA och kommer att kryssa i Karibien året runt med ha Miami som hemmahamn.


MSC Seaside erbjuder en unik kryssningsupplevelse i total harmoni med havet, men anslutande öppna ytor utomhus och inomhus. Ett unikt promenaddäck som går runt hela det 323 meter långa fartyget kommer att ge dig ett stort utbud av butiker, restauranger, cafeer och poolområden med fantastiskautsikter över havet.


MSC Seaside kommer också att erbjuda ett av de största och mest interaktiva vattenparkerna till havs. Hon är det första fartyget med attraktioner som använder Slide boarding teknologi som kombinerar vattenrutchbanor med interaktiva spel - det senaste inom vattenparkteknik och garanterat underhållande för alla åldrar.


MSC Seaside är fartyget som följer solen.

MSC Meraviglia

Extraordinör nytänkande design med innovativ teknologi och spektakulär underhållning
Articles[0].Title  

Meraviglia - Wonder på engelska eller Underverk på svenska - beskriver den överväldigande känsla som uppstår när vi ser något nytt och spännande som närmar sig gränsen för det vi trodde var möjligt. Äntligen är det dags att presentera MSC Meraviglia, MSC Cruises nya flaggskepp!

MSC Meraviglia utgör en sofistikerad kombination av den senaste teknologin och kärleken till havet, sofistikerad design och oslagbar komfort - ett fartyg som kommer att överväldiga sina passagerare. MSC Meraviglia kommer att kunna docka i vilken kryssningshamn som helst, vilket ger dig stora valmöjligheter och många olika destinationer att välja mellan.


Med Meraviglias nya planlösning med stora öppna ytor både inomhus och utomhus blir kryssningen perfekt oavsett tid på året. De exklusiva MSC Yacht Club områdena kommer att bli fler och större. Taket på promenaddäck kommer att täckas av en enorm 480 kvadratmeter stor LED skärm – en digital himmel som visar vackra utsikter, olika event, soluppgångar, solnedgångar eller den stjärnklara natthimlen. Även ytorna för underhållning har vuxit: det finns en nöjespark och en vattenpark, stora panoramafönster och två promenaddäck med tak.

Kuba

Havana and the Caribbean

Havana and the Caribbean

MSC Cruises ger kryssningsresenärer från hela världen chansen att stiga ombord på nyrenoverade MSC Opera och kryssa till Jamaica, Caymanöarna och Mexico, med två nätter och två och en halv dag i Kubas huvudstad Havanna. 


Under dessa dagar kan MSC Operas gäster utforska Kubas fascinerande gamla stadsdelar som finns med på UNESCOS Världsarvslista, och upptäcka historia, kultur och arkitektur. Så ta flyget till Havanna och låt ditt livs äventyr börja!

WELLNESS-UPPLEVELSEN

Ger dig Wellness när det är som bäst
Ger dig Wellness när det är som bäst

Unna dig en unik Wellnessupplevelse under en kryssning inriktad på hälsa och fitness. Utöver de förmåner du får i vår Fantastica-upplevelse, erbjuder Wellness powered by Technogym ett utbud av exklusiva tjänster som tillgång till modern fitnessutrustning, en hälsoundersökning hos MSC Cruises läkare, avancerade Inbody-analyser med din personliga Technogym-utbildade Master trainer och ett särskilt urval av fräsch och extra hälsosam mat och dryck. 

I ditt personliga fitnessprogram ingår varierande aktiviteter inomhus och utomhus på fartyget med stöd av Technogym Platform & App, men också exklusiva hälso- och träningsinriktade aktiviteter i land. Sist men inte minst erbjuds du också tvättservice för dina träningskläder, allt för att ge dig en kryssning fri från stress och måsten.