DET HÄR ÄR INTE VILKET FARTYG SOM HELST,
DET HÄR ÄR MSC MERAVIGLIA

MSC Meraviglia är vårt största fartyg någonsin vilket gör att vi kan erbjuda en perfekt kryssningsupplevelse för ännu fler av våra gäster.


Låt dig till exempel hänföras av spektakulära shower med bland andra Cirque du Soleil, ge dig hän i vattenlandet med inte mindre än tre vattenrutschkanor, få en lugn stund med en kopp kaffe, en bok och obegränsad havsutsikt. Eller varför inte strosa en stund i vår shoppinggalleria i två plan där taket täcks av en 480 m2 stor LED-skärm – en digital himmel som visar solnedgången eller den stjärnklara natthimlen. Med högklassiga middagar serverade både i de klassiska två sittningarna samt i vårt nya koncept “flexible dining”, som låter dig välja fritt när och var du vill äta, blir dina dagar ombord precis som du vill ha dem.


Med sin nytänkande planlösning med stora öppna ytor både inomhus och utomhus blir kryssningen perfekt oavsett vilken tid på året du väljer att resa! MSC Meraviglia - Fartyget för alla tillfällen.


STORA POOLDÄCK
Det moderna och rymliga soldäcket är perfekt för lata dagar vid poolen! Två stora pooler kantade av bekväma solstolar och med poolbaren precis intill har du alla förutsättningar för en skön dag ombord. Pooldäcket är lika mysigt att på kvällen då mängder av lampor lyser upp vattnet och skapar en magisk atmosfär!


ETT PARADIS FÖR BARN
Träffa nya vänner i barnklubbarna eller lek fritt i lekrum och lekplatser ombord. Utmana vänner i basket, se matcher på TV tillsammans, tävla i virtual reality spel eller kasta er ut för vattenrutschbanorna. Ta det lugnt i loungen och träffas i discot på kvällen. På MSC Meraviglia finns det hur mycket kul som helst att göra!


ÖPPNA YTOR FÖR NÖJE
I aktern på fartyget ligger Horizon pool med fri utsikt över havet. Njut av solen och ett svalkande dopp med horisonten som bakgrund. På kvällen tänds den vackra utebelysningen och området förvandlas till ett vackert dansgolv med scen för underhållning och endast stjärnorna som tak. Välkommen till denna romantiska del av fartyget!

MÄNGDER AV MAT & DRYCK
Med 12 olika matställen att välja mellan är måltiderna i sig en resa värd att upptäcka. Välj mellan Kaito Sushi Bar, italienska delikatesser från Eataly, kött från Butcher’s Cut och special-komponerade måltider skapade för att till Cirque du Soleils show. Menyerna ackompanjeras av drycker som gör middags-upplevelsen komplett.

CHOKLAD & KAFFE
Den franska dessertmästaren Jean-Philippe Maury har varit med och tagit fram konceptet till denna helt underbara chokladbar. Njut av något sött till din kopp äkta italiensk espresso eller capuccino samtidigt som du kan se när chokladmästare skapar praliner, tryfflar och cholkadbakelser i det öppna köket.

UNDERHÅLLNING
Två olika föreställningar med världskända Cirque du Soleil är skapade unikt för MSC Meraviglias gäster. Showerna visas sex kvällar i veckan i den för ändamålet speciellt byggda scenen i Carousel Lounge. Den som vill kan samtidigt som föreställningen pågår njuta av en middag eller en drink. Extra kostnad tillkommer.


HITTA ETT BOENDE SOM PASSAR DIG

Det här är inte bara fartyget för alla säsonger det är också fartyget för alla boendeformer. Från insideshytter och hytter med havsutsikt eller balkong till rymliga Duplex sviter med egen bubbelpool. MSC Meraviglia erbjuder en mängd olika boendealternativ. Sällskap på sex till tio personer kan välja att boka anslutande hytter med dörr emellan så att alla enkelt kan välja att umgås eller ha en privat stund.


DUPLEX SVIT MED PRIVAT BUBBELPOOL
Tvåvåningshytt med öppet vardagsrum/ matrum på nedre våningen med en soffa som kan omvandlas till dubbelsäng. På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng och anslutande badrum. Två walk-in-garderober, två badrum, tv, telefoner, WiFi och stor balkong med privat jacuzzi.

HYTTER MED BALKONG
Med större andel balkonghytter än något annat fartyg kan fler gäster än någonsin unna sig lyxen att kunna dra sig tillbaka till hytten och njuta av lugnet och havsutsikten på en egen balkong. Med hjälp av våraupplevelsekategorier anpassar du ditt boende så att du får precis den semester du vill ha!

FAMILJEHYTTER
Familjer och större sällskap som reser tillsammans har mängder av olika boendeformer att välja mellan ombord på våra fartyg. För första gången kan man till exempel kombinera upp till tre hytter, alla med eget badrum, för att så många som tio personer bekvämt kan bo tillsammans.


BOKA KRYSSNING MED MSC MERAVIGLIA REDAN IDAG!

Intresset för Medelhavets coolaste fartyg är stort och de mest populära hyttyperna är också de som säljer slut först. Boka er kryssning inför sommaren 2017 redan idag för att vara säkra på att få den hytt och det avresedatum ni helst vill ha!