UPP TILL 20% RABATT
VINTER 2022/2023

Kampanjperiod: 1/6 – 24/8 2022

Boka in kommande vinters kryssning redan idag och få upp till 20% rabatt!

Upplev Emiraterna med vårt nya otroliga fartyg MSC World Europa, öhoppa mellan paradisöar i Antillerna med MSC Seaside eller besök vår privata ö Ocean Cay i Karibien, här kryssar bland annat vårt nya fartyg MSC Seascape.

Easy dryckespaket
Med dryckespaketet kan du njuta av en All Inclusive-kryssning. I dryckespaketet ingår bland annat fatöl, husets vinter per glas och klassiska cocktails, det finns givetvis alkoholfria paket också.

 

Läs mer om dryckespaketet Easy HÄR.

 


Fly & Cruise

Vi erbjuder även prisvärda flyg- och kryssningspaket i samband med bokning av en kryssning med MSC World Europa i Emiraterna och MSC Seaside i Antillerna. För MSC World Europa går flyg- och kryssningspaketet endast att boka i samband med 7-nätters-kryssningar från Dubai och för MSC Seaside gäller detta endast under hennes 14-nätters-kryssningar från Fort-de-France.

 

För att säkerställa en säker och stressfri vinterkryssning kommer du också att dra nytta av vårt Cruise with Confidence-program.

 
 
 

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.