Utflykter

Upptäck våra utflykter

Fördelarna med våra utflykter


Se det som är viktigt – du missar inget 
Kvalitet - alla utflykter tillhandahålls av certifierade partners 
Flerspråkiga professionella guider – alla noggrant utvalda 
Ingen stress – låt oss ta hand om allt 
Säkerhet – med högsta säkerhetsstandard 
Dedikerade utflykter – för alla

Fördelarna med våra utflykter
Sök information

  Upptäckter vid varje destination

  Varför boka en utflykt med MSC?

  Kvalitet
  Ta del av de bästa sevärdheterna med de mest kunniga guiderna! Alla våra utflykter är planerade in i minsta detalj och genomförs av experter.

  Komfort
  Låt oss ta hand om detaljerna så att du kan få ut det mesta av varje ögonblick i land och upptäcka nya, spännande platser utan bekymmer.

  Säkerhet
  Koppla av med vetskapen om att alla våra utflykter genomförs av noggrant utvalda partner som använder moderna, certifierade bussar och arbetar i enlighet med de högsta säkerhetsstandarderna. 

  Besök det som är viktigt
  Upplev det bästa som varje destination har att erbjuda. Med MSC utflykter kan du vara säker på att du inte missar något!

  Bekvämlighet
  Genom att boka din plats i förväg kan du ha en bekymmersfri upplevelse och få mer tid till att njuta av din kryssning!

  Den bästa maten
  Om din utflykt inkluderar en matupplevelse, tar vi dig alltid till en restaurang som noggrant valts ut av experter och som inspekteras regelbundet för att garantera att maten som serveras är av högsta kvalitet.
  .Title .Title .Title
  Aktiv & äventyr

  Aktiv & äventyr

  Ta dig i land på jakt efter äventyr! Möjligheter till sport och skoj varierar från vandring och snorkling till kajak- och strandutflykter.
  Det aktiva valet.

  Stadstur

  Stadstur

  Upptäck stadens centrala delar under en guidad rundtur och inandas den lokala miljön under en komfortabel busstur. Detta är förmodligen det enklaste sättet att lära känna din destination.

  Kultur och Historia

  Kultur och Historia

  Lär dig allt om destinationens lokala kultur och historia, besök de viktigaste sevärdheterna och få en guidad tur på viktiga platser. Ett idealiskt sätt att lära dig mer om destinationen.

  Vackra utsikter

  Vackra utsikter

  Betrakta din destination i total komfort, med en bekväm bussutflykt som tar dig till de bästa utsikterna och besöker de mest intressanta platserna på resmålet. Ett avslappnat sätt att upptäcka världen.

  Familjekul

  Familjekul

  Tag med barnen på upptäcksfärd, men ett program särskilt utformat för barn. Den perfekta familjeutflykten.

  Naturens underverk

  Naturens underverk

  Njut av spektakulära landskap och upptäck destinationens flora och fauna. Detta är din biljett till att uppleva naturens underverk!

  Något speciellt

  Något speciellt

  Ägna dig åt dina intressen på nya platser! Det finns en värld av nöjen och passioner att utforska, från gastronomiska resor och guidade shoppingturer till religiösa besök.

  Hav & sol

  Hav & sol

  Utforska det spektakulära landskapet och upptäck destinationens fascinerande flora och fauna. Ditt pass till naturens fenomen.

  Boka utflykter

  Gör varje dag till en spännande upplevelse!

  Det finns utflykter som passar alla. MSC Cruises har tagit fram ett stort utbud av utflykter för att du ska kunna uppleva så mycket som möjligt under din kryssning. Skapa härliga semesterminnen och upptäck alla spännande destinationer längs resans rutt. Välj ut dina favoriter bland våra upp till 2000 olika utflykter!

  Fyll i din bokningsinformation och ta reda på vilka utflykter som finns tillgängliga under din kryssning. Du kan boka och ändra i din bokning fram till fyra dagar innan avresan.   

  För fullständiga bokningsvillkor, klicka här.

  Gör varje dag till en spännande upplevelse!

  Ladda ner utflyktsprogram

  Gör din semester till en oförglömlig upptäcktsresa!

  MSC Cruises erbjuder ett enormt urval av utflykter som är utvalda för att passa alla smaker. När du kryssar med oss kan du njuta av varje ögonblick och skapa fantastiska semesterminnen.

  Ladda ner utflyktsprogrammet för din kryssning och välj ut de utflykter du är intresserad av. Varje utflykt bidrar till att göra din kryssning till en oförglömlig upptäcktsresa!

  Gör din semester till en oförglömlig upptäcktsresa!