Extra service ombord

Anpassa varje del av din kryssning

Anpassa varje del av din kryssning

Vi på MSC Cruises är stolta över att kunna erbjuda dig ett stort utbud av extra service och tilläggstjänster ombord. Du kan specialanpassa de flesta delarna av din kryssning så att du får exakt den semester du förtjänar. En del av dessa tjänster är svåra att kategorisera, så vi har samlat dem här för att du ska få en bra överblick.

Tvättservice

Nytvättad komfort enklare

Nytvättad komfort enklare

Alla älskar känslan av nytvättade kläder och vi tror att du kommer att uppskatta vår tvättservice med leverans samma dag. Med våra tvättpaket kan du och alla i hytten använda vår tvättservice när som helst under kryssningen, upp till 20 plagg per kryssning. Din tvätt hämtas upp i hytten före kl 9 varje dag (förutom kryssningens sista dag) och återlämnas klockan 17 samma dag.

BLOMMOR

Säg det med blommor

Säg det med blommor

Gör varje tillfälle ännu bättre med vackra fräscha blommor! Personalen i informationsdisken ombord hjälper dig gärna med beställning från våra utvalda partners i land till självkostnadspris, så att du kan göra dina speciella tillfällen ännu vackrare.

24-timmars Reception

Behöver du hjälp? Prata med oss!

Behöver du hjälp? Prata med oss!

Vår välutbildade flerspråkiga personal i receptionen finns tillgängliga för dig dygnet runt. Vad du än behöver, oavsett tid på dygnet, kan du alltid få hjälp här.

Postservice

Postservice

Postservice

Du kan skicka presenter, vykort eller brev genom Information Office, som kommer att hjälpa dig med porto och ta betalt för denna kostnad genom ditt ombordkonto. Sen skickas försändelsen vidare till våra lokala representanter som postar den i nästa hamn. Du kan hålla kontakten med vem som helst, var som helst i världen.