Mat för barn

Oslagbara barnmenyer för glada barn

Oslagbara barnmenyer för glada barn

Hos oss får barnen en egen meny med vällagad och balanserad mat som barn tycker om. Här finns både medelhavsmat och internationella rätter att välja mellan. Vi har också en särskilt middagsunderhållning för barn som gör att hela familjen kan avnjuta måltiden i lugn och ro och i sin egen takt.

 - Barnmenyer
  • Barnmenyer finns tillgängliga ombord på alla våra fartyg. För medelhavsdestinationer kommer menyerna erbjuda mat som passar barn som är äldre än ett år gamla, men här finns även ett speciellt urval av rätter för barn mellan 6 och 12 månader, tack vare vårt nya samarbete med Osservatorio Chicco.
  • Särskilda barnrätter i huvudrestaurangens frukostmeny 
  • Tex-Mex restaurangen har en egen barnmeny
  • Yacht Club kids' barnmeny 
  • Buffrestaurangens Kids Corner med ett varierat utbud av favoriträtter

 - Snacks och godsaker vid poolen

 - Fun Time Dinners - Barnmiddagar med underhållningspersonal varje dag i bufférestaurangen och roliga temafester. Låt dina barn ha roligt medan ni vuxna njuter av era speciella ögonblick på tu man hand! (Utan extra kostnad)

 - Happy Dinners - En trevlig middag med familjen i huvudrestaurangen, där barnen får välja från en särskild barnmeny. När barnen har ätit färdigt eskorteras de till Mini Club där de kan leka med personalen medan ni vuxna njuter av er middag i lugn och ro. (Utan extra kostnad)

 - Generation Dinners - Tonårsmiddagar tillsammans med underhållningspersonalen i bufférestaurangen varje dag