RESTAURANGER


Nio otroliga matställen för en hel värld av smaker


Här är några exempel för att fresta din aptit...

Huvudrestauranger


MSC Seasides huvudrestauranger serverar en aptitväckande blandning av färskt tillagad medelhavsmat och internationella specialiteter i eleganta omgivningar.

Pan Asian Market Kitchen av Roy Yamaguchi


Utformad med prisbelönta kocken Roy Yamaguchi, så erbjuder vår Pan-Asiatiska restaurang en oförglömlig kulinarisk upplevelse. Kocken Yamaguchi, skaparen av Hawaiisk fusion-mat, kombinerar sitt japanska arv med en kärlek till de färskaste ingredienserna. Han tar med sin kreativitet i varje detalj, från att skapa recept och föreslå de perfekta vinerna, till att välja rätt porslin och den perfekta musiken för att förbättra middagsupplevelsen.

Ocean Cay Restaurant


En aptitretande meny med sofistikerade fiskrätter och andra recept, gjorda med färska råvaror och kompletterade av en underbar vinlista: dessa är de magiska ingredienserna i den lyxiga fiskrestaurangen på MSC Seaside. För en riktigt speciell kulinarisk upplevelse, prova kockens bord.

Butcher's Cut


Detta eleganta steakhouse serverar fantastiska förstklassiga stycken från hela världen, samt en mängd andra utsökta rätter, alla tillsammans med ett internationellt utbud av vin, öl och cocktails.

Teppanyaki-restaurang av Roy Yamaguchi


Tradition och modernitet går hand i hand i denna stiliga teppanyaki-restaurang. Denna charmiga plats erbjuder utsökt autentisk asiatisk mat tillagad på plats med inget annat än de färskaste ingredienserna av högsta kvalitet.

The Colonial Buffet & Pizzeria


Den särskilda familjebuffén på däck 16 erbjuder en mängd olika populära favoriter och andra läckra, hälsosamma rätter som barnen kommer att älska.