UNDERHÅLLNING


Tar underhållning till sjöss till en helt ny nivå


Njut av exklusiva shower i världsklass med föreställningar på innovativa scener så som Carousel Lounge och den multifunktionella karaokebaren, comedy club, TV-studio & bar. Yngre gäster kan dra nytta av supernöjesparken och sportcentret för att spela spel och sporter under dagtid, och festa och dansa under kvällen. Och hela familjen kan njuta av timmar av skoj i den mest invecklade och exalterande vattenparken som finns till sjöss.

Exklusivt samarbete med  
Cirque du Soleil at Sea


Två gånger per natt, sex dagar i veckan, så har gäster på MSC Grandiosa en unik möjlighet att se två originalföreställningar av Cirque du Soleil*, världsledande inom levande konstnärlig underhållning och att njuta av en fantastisk kulinarisk upplevelse på samma glamorösa plats. Carousel Lounge är en teknikpackad plats för underhållning och restauranger som utformats speciellt för att möta Cirque du Soleils behov. Denna specialbyggda lounge omfattar 1.000 kvm och kan rymma upp till 450 gäster, däribland 120 som njuter den kompletta show-och-matupplevelsen.

Polar Aquapark


En av de mest hissnande och spännande vattenparkerna till havs, med tre slingrande vattenbanor, en "Himalayabro" och en rad av pooler, funktioner och aktiviteter för alla åldrar.

TV Studio & Bar


Detta högteknologiska, mångsidiga utrymme har en radiosändningssvit och en TV-studio med livesändningsspel, frågesporter, talangtävlingar och annat kul innehåll runt fartyget. Det fungerar också som en atmosfärisk comedy club, karaoke bar och scen för livemusik.

Attic Club


Festa med vänner, njut av en sängfösare eller dansa helt enkelt in på småtimmarna på den eleganta nattklubben ombord.

Sportplex


Den stora och rymliga nöjesparken ger en stor arena där unga gäster kan spela sporter och spel under dagtid... sedan umgås, festa och dansa hela kvällarna.

F1 Simulators


För de unga och de som är unga i sinnet, två Formel 1 virtual-reality racingbilar som tävlar head-to-head i ett lopp som kommer få pulsen att stiga.

Komplett bowlinghall


För första gången till sjöss, en komplett bowlinghall där du kan utmana vänner och familj till den sista keglan!

Tonårsklubbar


MSC Grandiosa erbjuder två tonårsklubbar, en för 12-14-åringar och en annan för 15-17-åringar. Dessutom finns ett område endast för tonåringar som har biograf, spelrum och disco, beroende av tiden på dygnet, som säkerställer att tonåringar alltid är underhållna.