FAMILJEUTFLYKTER I LAND

MSC Family Explorer Club

Utforska resmålet tillsammans på ett roligt familjeäventyr som inspirerats av platsens historia och utformats att täcka in alla höjdpunkter.
Utforska resmålet tillsammans på ett roligt familjeäventyr som inspirerats av platsens historia och utformats att täcka in alla höjdpunkter.

Familjevänliga program

Utflykterna startar vanligen lite senare på förmiddagen, är lite kortare och leds av expertguider och skickliga berättare


Utflykter med något för hela familjen

Varje upplevelse har tagits fram för att vara underhållande för barnen och samtidigt givande och intressant för de vuxna 


Familjevänliga priser med 50 % rabatt  

Alltid halva priset på barnbiljetter 


Sinnesro 

Koppla av med vetskapen om att alla våra utflykter inom MSC Family Explorer Club genomförs av noggrant utvalda parter som enkelt kan kontakta fartyget när som helst under dagen.

 

 

Hamnar Family Explorer Club

.

.

Boka dina utflykter

  Höjdpunkter från Family Explorer Club

  Nu börjar äventyret

  Nu börjar äventyret

  Under denna interaktiva upplevelse barn i alla åldrar får känna sig som upptäcktsresare.  Barnen får leka detektiver och upptäcktsresare och måste lösa ett unikt uppdrag på varje utflykt, inspirerat av platsens historia.  Barn och föräldrar får möjligheten att släppa fantasin fri och lösa spel och gåtor tillsammans. Varje utflykt rör sig kring en av stadens ikoniska, symboliska personer från historien.

  Uppdrag för hela familjen

  Uppdrag för hela familjen

  Expertguider och skickliga berättare leder er genom varje utflykt och hjälper er om något behövs. 

  Guiderna väcker fantasin hos både barn och vuxna när de beskriver historien och unika inslag på varje plats på ett spännande sätt. De är genuina underhållare.

  Något för alla

  Två perfekta nyheter för familjer

  Två perfekta nyheter för familjer

  Men vi vet att det även är er semester och att ni ibland bara vill komma undan och få lite tid för er själva. 

  Föräldrar som vill gå på utflykt på egen hand kan ta del av vår kostnadsfria barnpassningstjänst för barn mellan 3 och 11 år.

  När ni är i hamn kan barnen stanna ombord i en rolig och tryggt övervakad miljö tillsammans med nya vänner och Mini Club-personalen

  Kontakta Mini Club ombord för mer information.