Kryssningschef

Daniela De Nicola

Daniela har en lingvistikexamen och förutom sitt modersmål italienska talar hon flytande engelska, franska och spanska samt enklare tyska. Hon har arbetat som reseledare och guidat resenärer runt om i världen. Hon har en receptionistexamen och arbetade som receptionist på en advokatfirma under tre år tills hon kände att hon ville ut och resa igen. Den här gången inom underhållningsbranschen. Hon började vid MSC Cruises som underhållare 2004. 


Danielas talang uppmärksammades snabbt och belönades med en befordran till underhållningschefsassistent och sedan till underhållningschef under 2005. Därefter avancerade hon till kryssningschefsassistent år 2007 och kryssningschef år 2010. 


Hon tog en paus i land och arbetade på MSC:s kontor i Sorrento vilket gav henne värdefull erfarenhet och nya ansvarsområden som samordnare av berikningsprogram och sociala värdinnor. Hon utnyttjar den här erfarenheten på ett ypperligt sätt för att förhöja våra gästers upplevelser ombord. Men det är den passion hon har för allt hon gör som verkligen gör henne speciell. 


Hon säger: "Jag älskar att resa och träffa nya människor. Det är därför jag tycker att det här är världens bästa jobb!"

12 års tjänst hos MSC Cruises, 6 års erfarenhet som kryssningschef
Ombord på MSC Fantasia*

*Med reservation för ev förändringar
(Uppdaterat 2016)