Varför kryssning med MSC

Din semester med MSC

MSC är stolta över att kunna erbjuda unika upptäcktsresor med 300 år gamla sjöfarartraditioner. Våra 12 moderna fartyg har skapats för att ge dig en fantastisk semester. De är alla vackert designade och inredda av erfarna arkitekter, har branschens största andel balkonghytter med havsutsikt per fartyg och ger dig tillgång till en värld av unik underhållning, spännande upplevelser och härlig avkoppling. Eftersom vi gärna vill dela med oss av kärleken vi känner till havet, låter vi denna passion genomsyra allt vi gör.

Utflykter

Oförglömliga upplevelser och inspirerande platser

När ditt fartyg angör de världsberömda hamnar och städer som ingår i din kryssningsrutt, kan du njuta av skräddarsydda upplevelser och att upptäcka de bästa av de sevärdheter som varje destination har att erbjuda. Våra 126 konsulter ger dig personlig guidning under våra över 2000 noggrant utvalda utflykter och rundturer på 190 destinationer i 73 länder över hela världen.

Måltider

Fantastiska kreationer av fräscha naturliga råvaror

Den goda maten är en viktig del av varje kryssning med MSC Cruises, från de formella middagarna i vårt breda urval av gourmetrestauranger med sammetsdukar och vackra möbler till de generösa bufféerna med en avdelning dedikerad för var och ens favoritmat, nylagad av välutbildad personal 20 timmar per dygn.

För gäster i MSC Yacht Club erbjuder vi personlig kyparservice och en exklusiv restaurang för frukost, lunch och middag.

Underhållning

Fantastiskt kul, dag som natt

Vi älskar att se våra gästers blickar när de låter vår fantastiska underhållning förtrolla dem. Här finns något för alla smaker - imponerande shower i Broadway- och Las Vegas-stil, livemusik och dance-'til-dawn-nattliv. Det finns inga gränser för hur roligt du kan ha under en kryssning med MSC Cruises och om du vill kan du hålla igång och låta dig underhållas hela dagen! Vad du än är intresserad av i övrigt så tror vi att du kommer att uppskatta utbudet av shower, spel, musik och aktiviteter ombord.

MSC Aurea Spa

Skäm bort dig och må bra

Ta en time out för att ta hand om dig själv på MSC Aurea Spa, ett autentiskt Balinesiskt Spa till havs, där våra experter och väldoftande produkter kommer att ge dig njutning och inre frid. Återhämta dig med hot stone och deep tissue massage, aromaterapi och akupressur eller koppla av med en Thermal Experience. 


Ett brett urval av skönhetsbehandlingar för män och kvinnor, liksom kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar, Medi Spa anti-age-behandlingar, manikyr, pedikyr, Shu Uemura Art of Hair Ceremonier och speciella Teen-behandlingar. Som perfekt avslutning kan ni ta en god, lyxig och hälsosam drink i Spa Bar.

Sport and fitness

Håll dig i form och ha kul

Ett brett urval av aktiviteter inom sport och träning med utbildade instruktörer och personliga tränare gör din kryssning till en skön semester där du kan komma hem i bättre form än när du åkte. Ta ditt spelande till nästa nivå med aktiviteter som tennis, volleyboll och basket på våra utomhusbanor. Du kan njuta av en härlig joggingtur, powerwalk eller promenad ute på däck medan du njuter av den fantastiska utsikten. 


Inomhus finns det ett välutrustat gym med Technogym® cardio och strength training-utrustning, samt yoga-lektioner för att stärka både kropp och själ.

Familjekul

Aktiviteter för barn och familjer

Barn brukar älska MSC-kryssningar eftersom det finns så mycket att göra ombord. MSC Cruises samarbetar med ledande varumärken som Lego® och Chicco och klubbar för alla åldrar, där de kan få nya vänner genom gruppaktiviteter som leds och övervakas av vår erfarna personal. 


Vi erbjuder också roliga aktiviteter för hela familjen, som event och tävligar som ger minnen för livet. Varje barn får också ett säkerhetsarmband att ta på sig vid ombordstigningen, så att både barn och föräldrar kan koppla av och känna sig trygga.