MSC VIRTUOSA – ÖPPEN FÖR BOKNING

Passa på och få 5% rabatt! 

Den efterlängtade fjärde generationen av företagets enorma Meraviglia -fartyg kommer att segla i västra Medelhavet för vintersäsongen 2020.


Försäljningen är öppen för alla gäster, med en speciell 5% rabatt på tidiga bokningspriser. MSC Voyagers Club-medlemmar kan också använda deras standard 5% rabatt på klubben utöver den extra 5% rabatten


En av höjdpunkterna för underhållningen ombord på MSC Virtuosa är två helt nya shower med Cirque du Soleil at Sea-shower**, exklusivt skapade för gästerna på MSC Cruises av de världsledande underhållarna Cirque du Soleil. Med två framträdanden, sex kvällar i veckan, i den specialbyggda Carousel Lounge, kan gästerna njuta av en unik upplevelse som är exklusivt tillgänglig ombord på fartyg i Meraviglia-klassen. 

 

Förutom det mycket hyllade virtuella innovationsprogrammet, MSC for Me, kommer fartyget att vara utrustat med Zoe, en röstaktiverad artificiell intelligensteknik, som gör att gästerna kan få information utan att behöva lämna sin hytt. 

boka nu och ha den bästa Medelhavssemestern någonsin! 


Så boka nu och ha den bästa Medelhavssemestern någonsin! 


**Cirque du Soleil at Sea ingår inte i kryssningspriset. 5% rabatt på bokningspriser från 03/12/2018 till 02/06/2019. Detta erbjudande kan inte kombineras med någon annan rabatt


Nytt fartyg - Boka nu! 
Du får 5% rabatt på din kryssning