MSC Grandiosas Jungfrufärd
Gäller exklusivt för MSC Voyagers Club medlemmar till 21 oktober

MSC Grandiosas jungfrufärd går av stapeln i November 2019 och kommer till en början kryssa mellan Medelhavets pärlor: Barcelona, Marseille. Genua, Rom, Palermo och Valletta.
 
Det nya faryget tillhör Meraviglia-klassen men hon erbjuder ännu mer plats ombord för gästerna än sitt systerfartyg samt en rad andra innovativa lösningar.
 
Cirque du Soleil*, en världsledare inom live-underhållning, har skapat 2 helt nya shower exklusivt för MSC Grandiosa som ni kan uppleva i en högteknologisk lounge samtidigt som ni avnjuter en god måltid.


Genom att lägga till Aurea-upplevelsen kan ni flexibelt planera era middagar efter den tid som passar er. Ni har en privat del i en dedikerad restaurang samt obegränsad tillgång till dryck under hela kryssningen.


Bästa av allt, MSC Voyagers Club medlemmar får nu ta del av 2 veckors exklusiv förbokning som pågår till 21 oktober! Medlemmar kan njuta av sin vanliga rabatt på 5% och få ytterligare 5% rabatt på våra Early Bookings resor, giltigt i 6 månader**


*Cirque du Soleil är inte inkluderat i priset. **Detta erbjudande kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden, och är giltig från och med 8 oktober 2018 och 6 månader framåt.