7-NÄTTERS ALL INCLUSIVE
KRYSSNING FRÅN KUBA
 

Unna dig med en veckas semester på Kuba. Boka din 7-nätters kryssning från Kuba nu, med priser från 6690 kr per person, inklusive All Inclusive dryckespaket! Hoppa ombord på MSC Opera för en resa som låter dig uppleva Kubas färgsprakande huvudstad Havanna och paradisstränder i Antillerna, med alla bekvämligheter som MSC Cruises kryssningar erbjuder. I varje hamn längs resans rutt väntar dig fantastiska upplevelser och nya spännande platser att upptäcka. 
  
Boka insideshytt – Mealtime Restaurant dryckespaket ingår 
Boka utsideshytt eller balkonghytt – All Inclusive Restaurant & Bar dryckespaket ingår


Gäller endast nybokningar som görs mellan tom 31/08/2017. Gäller inte Family-hytter, Aurea eller MSC Yacht Club och kan inte kombineras med andra rabatter, förutom MSC Voyagers Club.

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.  


Kampanjen gäller för nybokningar tom 31/8 2017 för avresor MAJ – DEC 2017.  

Gäller inte för våra Family-hytter, Aurea eller MSC Yacht Club och kan inte kombineras med andra rabatter, förutom MSC Voyagers Club. Med förbehåll om eventuella ändringar. Begränsat antal platser till kampanjpris.

 

Familyhytter: Priset för våra Familyhytter gäller för hela hytten.

Kuba: Klicka här för att läsa om visum, försäkringar och annan viktig information för dig som ska resa till Kuba.