ALL INCLUSIVE KRYSSNING I KARIBIEN

- NU TILL SPECIALPRIS!

Åk på kryssning mellan de vackraste öarna i Karibien med MSC Divina! Här väntar ett semesterparadis med vita stränder, vajande palmer och magiska solnedgångar - så fantastiska att MSC Cruises numera kryssar här året runt! Ombord på MSC Divina finns alla bekvämligheter du kan önska dig: fantastisk mat, underhållning för stora och små, fina lekrum, barn- och ungdomsklubbar, bekvämt boende och stora soldäck med poolområden. Medan du sover färdas fartyget mot nya, magiska platser som du kan utforska nästa dag. Planera din semester i god tid för att vara säker på att få rätt hytt och rätt avgång till bra pris. Just nu inkluderar vi All Inclusive Classic dryckespaket!


PRISEXEMPEL:
Kryssning 7 nätter från 5 790 kr per person, inkl helpension och dryckespaketet All Inclusive Classic!


Gäller endast nybokningar tom 31/8 2017.  
Gäller inte Family-hytter, Aurea eller MSC Yacht Club och kan inte kombineras med andra rabatter, förutom MSC Voyagers Club

I detta erbjudande ingår:
  • ALL INCLUSIVE CLASSIC DRYCKESPAKET

    All Inclusive Classic

    Obegränsad mängd dryck inklusive ett urval av vin i glas (rött, vitt, rosé och mousserande), flasköl, läsk, mineralvatten, varma drycker och ett brett urval av drinkar och cocktails från baren, liksom take-away glass i strut eller bägare.


    Notera att det är 21 års gräns för att dricka alkohol på våra kryssningar i Karibien. Dryck som ingår i paketet får förtäras i alla barer och restauranger inklusive specialrestaurangerna. Följande produkter ingår inte i paketet: cigarrer och cigaretter, champagne, premium alkoholdrycker, drycker från minibaren och mineralvatten i hytten, souvenirglas eller mat serverad i specialrestaurangerna ombord. Övriga produkter som inte ingår finns markerade i barlistan ombord med en asterisk.