Medelhavskryssning 9 till 12 nätter inkl Cheers!

Just nu har vi ett erbjudande till dig som tycker att semester, sol och värme är skönare än en grå vardag i höstrusk. Kanske önskar du att den svenska sommaren varade lite längre? Här är ett bra tips: Res på en härlig långkryssning med MSC Splendida, MSC Musica eller MSC Opera under hösten och njut av sol och sommar, bekvämt boende, helpension, underhållning och flera spännande resmål vid Medelhavet - allt detta till ett riktigt bra pris. Boka höstens Medelhavskryssning senast 31 augusti så ingår Cheers! dryckepaket, som ger dig friheten dricka så mycket gott du vill till måltiderna ombord. Bekvämt och prisvärt, som en semester ska vara!


PRISEXEMPEL: 9 nätters kryssning med MSC Splendida inkl Cheers! dryckespaket: från 4590 kr per person!


Erbjudandet gäller endast nybokningar som görs mellan 2016-05-27 och 2016-08-31. Det gäller inte Family-hytter, upplevelserna Aurea eller Yacht Club och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter, förutom MSC Voyagers Club.

I detta erbjudande ingår:
 • CHEERS! - OBEGRÄNSAD DRYCK VID MÅLTIDER

  Cheers!

   

  I Cheers! dryckespaket för vuxna ingår:

  Obegränsat med vin (välj mellan husets 2 vita viner, 2 rödviner och 1 rosévin), mineralvatten, fatöl, läsk och fruktjuice under lunch och middag. 

  I Cheers! dryckepaket för barn ingår:

  Obegränsat med läsk och mineralvatten under lunch och middag. 


  Paketet gäller under hela kryssningen, och kan inte köpas enstaka dagar. Det måste bokas av alla av samtliga gäster som delar hytt eller som reser tillsammans och vill äta vid samma bord. Bufférestaurangen och huvudrestaurangen erbjuder samma utbud av viner. Vin serveras i glas, öl, och läsk på fat eller burk och mineralvatten på flaska. Paketet gäller endast under lunch och middag i huvudrestaurangen och buffén (ej specialrestaurangerna).