Speciella tillfällen

Smekmånad

Oförglömliga smekmånadsminnen från en kryssning

Oförglömliga smekmånadsminnen från en kryssning

Att ge sig iväg på ett fartyg i solnedgången är nog det mest romantiska man kan tänka sig. Folktomma stränder på tropiska öar, läckra måltider med havsutsikt och spapaket för två är några av de romantiska de romantiska inslagen under er kryssning.
Romantiska resmål

Romantiska resmål

Fyll fotoalbumet med bilder från många olika romantiska resmål i stället för ett enda. MSC Cruises erbjuder ett brett utbud av kryssningsrutter, från romantiska Medelhavsstäder till orörda karibiska stränder. Eftersom MSC sköter ”öluffandet” åt er, får ni all tid i världen att bara koppla av, upptäcka världen eller hålla er aktiva tillsammans. Oavsett vad ni behöver för att fira er drömsemester, kommer ni att hitta det ombord våra fartyg.
Ett brett utbud av aktiviteter

Ett brett utbud av aktiviteter

MSC Cruises erbjuder det allra bästa både dag och natt.  Fyll era dagar med sightseeing, vattensporter och kulturella aktiviteter – eller bara ligg och koppla av vid poolen och kvällarna med härliga middagar, kasino och shower. Ni kan dansa natten lång eller bara titta på stjärnorna och njuta av varandras sällskap.
Exklusiva hytter och sviter

Exklusiva hytter och sviter

MSC Cruises fartyg erbjuder ett varierat utbud av boende i hytter och sviter, de flesta med egna balkonger. Fartygen är konstruerade på ett sätt som gör att trista utsikter eller bullriga lägen inte förekommer. MSC Yacht Club erbjuder service dygnet runt samt concierge-reception och butler.
Enastående lyx

Enastående lyx

MSC Cruises fartyg har välutbildad personal som erbjuder personlig service. Personalen kommer alltid att göra sitt allra bästa för att er kryssning ska bli så bekväm och minnesvärd som möjligt.

Bröllopsdagar

En perfekt plats för en minnesvärd dag

En perfekt plats för en minnesvärd dag

Er bröllopsdag är en viktig händelse som ska firas. MSC Cruises erbjuder en unik, romantisk miljö för er som vill fira er kärlek till varandra.
Vår personal kommer att göra allt för att er bröllopsdag ska bli minnesvärd, oavsett om ni vill fira på tu man hand eller med vänner och familj.

Explore & Taste Package

1 utflykt i land (för 2 personer) 

Rose Petal Package som kan utnyttjas på valfri dag och består av 1 vackert förpackad flaska Moscato, ”Kärlekens vin”, 2 champagneglas från MSC som minnesgåva och ett fat Petit Fours


Delight & Taste Package

1 flaska Asti mousserande vin och tårta som serveras i restaurangen 
Deluxe Kontinental frukost för två serveras i din hytt på den dag du väljer 
För henne: en Swarovski-gåva värd upp till 70 euro 
För honom: en Montblanc-gåva värd upp till 70 euro


Explore & Delight Package

1 utflykt i land (för 2 personer) 
För henne: en Swarovski-gåva värd upp till 70 euro


Dessa erbjudanden gäller för alla avresor inom 6 månader av er årsdag. Går ej att kombinera med kampanjpriser och ej för familjehytter, Voyagers Selection, World Cruise eller och resor i Sydamerika. För bokning kontakta oss via mejl eller telefon eller kontakta din resebyrå. 

Ceremonier ombord

Symboliska bröllopsceremonier, förnya era löften, förlovning}

Symboliska bröllopsceremonier, förnya era löften, förlovning

Ett oförglömligt ögonblick kan göras ännu mer förtrollande om det sker i en drömlik miljö. 
Ett romantiskt löfte mellan två förälskade, utbytt under en kryssning över havet.
Att kryssa med MSC Cruises är ett perfekt tillfälle för romantiska överraskningar, för att fira bröllopsdagar och för att hålla de mest minnesvärda mottagningarna för familj och vänner. 
Ceremonierna är endast symboliska och är inte juridiskt eller religiöst bindande.