ETT ANNORLUNDA HÖSTLOV

Ombord på MSC Cruises fartyg finns aktiviteter för hela familjen. Här trivs alla, från stora till små. Slappa vid poolen, ät gott i någon av de många restaurangerna, träna i det toppmoderna gymmet eller njut av en avslappande massage i Aurea Spa. På kvällen kan ni utmana varandra i bowling, ta ett glas i en av de många barerna och njuta av showen. 


Just nu ingår WIFI och All Inclusive Dryckespaket om ni bokar innan 15/3.

Upptäck en ny destination varje dag. På en veckas semester hinner ni uppleva upp till 7 (!) fantastiska platser i Medelhavet eller Karibien. Kryssa med MSC Seaside i Karbien och upptäck platser som Nassau, Cozumel, Ocho Rios eller San Juan.

Med MSC Seaview får ni uppleva det bästa av den härliga hösten på Medelhavet. Barcelona, Neapel och Valletta är bara några av platserna ni kan besöka.

Vi har väldigt förmånliga barnpriser från 1400:- kr per barn. Kryssningar är något som passar hela familjen! Välkommen ombord.


Gäller endast nybokningar tom 30/04/2018 på avresorna under perioden oktober 2018 från Barcelona, Genua, Rom (Civitavecchia), Venedig och Miami. 

Gäller inte Family-hytter, Aurea eller MSC Yacht Club och kan inte kombineras med andra rabatter, förutom MSC Voyagers Club.