Nyheter

Nu kan du boka kryssning med nya MSC Seaview

2016-07-12

MSC Cruises har tillkännagivit att det andra av våra smarta fartyg av Seaside-generationen, som beräknas tas i bruk i juni 2018, kommer att heta MSC Seaview. Hon kommer att tillbringa sin inledande säsong i västra Medelhavet, med hemmahamnar i kulturella och historiska Genua, Marseille och Barcelona.  Försäljningen öppnade den 4 juli för medlemmar i MSC Voyagers Club och den 18 juli kommer alla att kunna boka en kryssning med MSC Seaview. 


Känt som Fartyget som följer solen, är designen av Seaside-fartygen ett uttryck för MSC Cruises passion för havet, och bjuder bland annat på den största utomhusytan per gäst till havs. MSC Seaview är inspirerat av ett strandlägenhetskoncept och vill förena gäster och hav, med specialdesignade inslag som drar nytta av det varma vädret. Till exempel kommer gästerna ombord att kunna avnjuta måltider, drinkar och avkoppling utomhus i medelhavssolen med en av de bästa havsutsikterna i världen. De kan också njuta av ett ökat antal hytter med balkong, havsutsikt och allmänna utrymmen, med varje detalj noggrant planerad för att gästerna ska få ut det mesta av havet och solen.


En unik detalj på MSC Seaview är ett imponerande 360-graders promenaddäck, med räcke av glas, som går runt hela fartyget. Detta fantastiska allmänna utrymmen fungerar som ett livligt rekreationsområde där gästerna kan strosa i den friska luften, äta och dricka utomhus i en mängd barer och restauranger eller shoppa i butikerna, samtidigt som det ger en spektakulär havsutsikt så långt ögat når.


MSC Seaview är ett av MSC Cruises nya generation av smarta fartyg, som använder den senaste tekniken som finns tillgänglig till havs för att ge gästerna en unik, skräddarsydd kryssningsupplevelse. I MSC Cruises samarbete med Samsung kommer nästa generation av teknik att inkludera allt från de senaste display- och mobillösningarna till produkter som förstärker kundens köpupplevelser. Detta inkluderar bland annat:
 

  • Användning av Near Field Communication (NFC), via kryssningskort, armband eller smartphone för ett utbud av olika val, inklusive platslokalisering av barn, tillgång till hytten och betalningar ombord.
  • Interaktiva skärmar för att göra det enkelt att välja utflykter och boka föreställningar och restauranger.
  • iBeacon teknik, som är skräddarsydd enligt varje gästs specifika önskemål så att de aldrig behöver missa sina favoritupplevelser. Tekniken kommunicerar med mobila enheter och skicka push-notiser om relevant information och erbjudanden, i enlighet med vad varje gäst föredrar.

 
Som med alla semestrar med MSC Cruises kan du förvänta dig att en kryssning ombord på MSC Seaview utmärker sig genom modern och bekväm inkvartering, fräsch och autentisk mat, prisbelönt underhållning, mänger av avkoppling, men också ett aktivitetsprogram särskilt framtaget för familjer och barn i alla åldrar, fantastisk service och några av de bästa och mest varierande utflyktsprogram på land som kryssningsindustrin kan erbjuda. Fler detaljer om de spännande nyheterna ombord MSC Seaview kommer att avslöjas under de kommande månaderna.

MSC Seaview påbörjar sin jungfrufärd från Genua, Italien, den 10 juni 2018.