Nyheter

VÅR NYA FAMILJEUNDERHÅLLNING: ‘KELLY & KLOE ON BOARD’

2016-10-07

Upptäck våra nya, roliga barnaktiviteter och den tillhörande webbserien Kelly & Kloe On Board. Efter ett viktigt år med förbättringar och tillägg i familjeunderhållningen kommer den nya upplevelsen ombord även att tilltala de yngre gästerna med en tillhörande webbserie. Det roliga kan nu börja före kryssningssemestern och fortsätta långt efter landstigningen.
 
”Vi är mycket glada över att kunna lansera den här nya upplevelsen för barn och deras familjer både på land och ombord. Det ger verkligen liv åt vårt engagemang när det gäller att erbjuda underhållningsprodukter till våra yngsta gäster på ett unikt och spännande sätt”, förklarar Matteo Mancini, chef för barnunderhållning på MSC Cruises.
 
Upplevelsedagen Kelly & Kloe On Board kommer att lanseras i hela MSC Cruises-flottan den här månaden och den handlar om två unga flickor – Kelly och Kloe – som tillbringar tid ombord ett av MSC Cruises fartyg tillsammans med sin pappa - Kapten. En dag har tjejerna lovat honom att plugga i lugn och ro i hytten men trots det ger de sig ut på ett äventyr fyllt av roliga saker och bus med sin tålmodiga butler och två personer ur kryssningspersonalen i släptåg. Under äventyret på fartyget upplever de magi, videospel, 4D-filmer, en vattenrutschbana, sport och dans med oändliga klädesbyten.
 
Under hela dagen av barnunderhållning som utformats runt Kelly & Kloe-historien kan barnen ombord utforska fartyget och själva leka som Kelly & Kloe. Den magiska berättelsen kommer till liv. Dagen är fullpackad med sju olika aktiviteter då barnen bland annat får lära sig signaturmelodin och den tillhörande dansen från webbserien och delta i en selfie-tävling utklädda till karaktärerna från berättelsen. De får även chans att släppa loss sin kreativitet och skriva egna avsnitt för att fortsätta äventyret.
 
Den första säsongen av webbserien (som finns tillgänglig på MSC Cruises webbplats) innehåller fyra avsnitt om tre minuter som barnen kan titta på innan de åker på semestern. De kan även titta när de kommer tillbaka hem och på så sätt återuppleva allt det roliga de upplevde ombord. Titta på webbserien Kelly & Kloe här.


Den här nya underhållningen har utvecklats av MSC Cruises underhållningsteam tillsammans med erfarna proffs från tv- och musikalvärlden för att bringa liv i berättelsen om Kelly & Kloe, även genom webbserien.


ANDRA NYCKELDELAR I MSC CRUISES FAMILJEUTBUD OMBORD
MSC Cruises erbjuder redan många olika familjealternativ på sina fartyg, bland annat ett samarbete med LEGO-koncernen. LEGO-upplevelsen ombord är en heldag på varje kryssningsrutt och den är dedikerad åt roliga LEGO®-aktiviteter som kulminerar i att barnen får diplom som jr LEGO®-mästarbyggare. 


Andra barnaktiviteter som vi nyligen lanserat är sportprogrammet, DOREBRO och en interaktiv matlagningskurs som är framtagen tillsammans med den michelinvinnande kocken Carlo Cracco.


Vi erbjuder även tjänster för bebisar och små barn, bland annat miniklubben för barn under 3 och en barnpassningstjänst som ger föräldrarna möjlighet att njuta av fartyget samtidigt som de kan känna sig trygga med att deras barn tas om hand av dedikerad och utbildad personal. Många av dessa tjänster erbjuds i samarbete med Chicco® – det ledande bebismärket globalt sett och ännu en exklusiv MSC Cruises-partner.


Dessutom finns roliga och toppmoderna anläggningar ombord på MSC Cruises fartyg, till exempel vattenparker och pooler, bowlingbanor och 4D-bio samt dedikerade strandaktiviteter som designats med hela familjens behov i åtanke.