VI UPPDATERAR VÅR HEMSIDA

VARFÖR

På grund av de nya dataskyddsreglerna uppdaterar vi vår hemsida för att ge dig den bästa och säkraste upplevelsen. Från och med nu, för att komma åt dina sidor måste du skapa ett konto som består av din mejladress och ett lösenord. På dina sidor kan du hantera dina personuppgifter, inställningar och skräddarsy dina nästa kryssningar.  
 
OM DU REDAN HAR ETT BOKNINGSNUMMER OCH VILL LÄGGA TILL TILLÄGGSPRODUKTER PÅ DIN BOKNING.

Vänligen ange ditt bokningsnummer, förnamn och efternamn här och skräddarsy din kryssning genom att lägga till utflykter, specialrestauranger, dryckespaket, internetpaket, SPA-paket och många andra ombordstjänster.För att se hela din bokning, vänligen registrera dig eller logga in genom att ange din email och lösenord. Om du har problem med att logga in följer du neven steg.
 
OM DU REDAN HAR ETT KONTO 
Logga in med din mejl och lösenord här
Om du har glömt ditt lösenord kan du enkelt återställa det genom att klicka här och sedan kolla i din inkorg efter ett mejl med steg-för-steg för att ställa in ett nytt lösenord.
Om du har ett konto som skapades före den 2 oktober kan du återställa ditt lösenord med ett nytt lösenord som går i linje med dataskyddsreglerna.
  
OM DU INTE HAR ETT KONTO 
Registrera dig på vår hemsida genom att skriva in din mejl och ett lösenord. Därefter anger du ditt förnamn, efternamn och födelsedatum.
Om du redan har bokat en kryssning med MSC, registrerar du dig på vår hemsida. På dina sidor kommer allt du behöver veta stå och du får möjlighet att utforska, hantera och skräddarsy dina nästa kryssningar.