Uppgradera din kryssning till ditt livs drömresa!

Anpassa din kryssning

Gör din kryssning ännu bättre

Du kan uppgradera eller anpassa din kryssning genom att välja i vårt breda utbud av tilläggstjänster. Gör din kryssning All Inclusive med våra dryckespaket, planera in en avslappnande SPA-behandling eller boka en spännande utflykt på någon av dina destinationer.


När du bokat din resa kan du logga in här för att se det utbud som finns tillgängligt för just din kryssning. Du kan lägga till och ändra bland dina tilläggstjänster fram till fyra dygn (96 timmar) innan avresa.

Anpassa din kryssning

Dryckespaket

Mer njutning under semestern - unna dig ett dryckespaket

Mer njutning under semestern - unna dig ett dryckespaket

Efter en morgon på gymmet eller en eftermiddag i solen finns det inget som lockar mer än en iskall, uppfriskande dryck. Sugen på en cocktail innan maten, ett glas vin till maten eller kanske en drink efter middagen? Fartygets alla barer och restauranger och vårt breda utbud av dryckespaket ger dig ett fantastiskt urval av olika drycker som stillar din törst eller sätter guldkant på semestern.

Utflykter

Det finns en utflykt för alla

Det finns en utflykt för alla

✓ Lowest price guarantee vs on board rates
✓ Tours available in 5 languages  
✓ Quality, Comfort & Convenience
 
excursions-29060-sweden
Lägg till din kryssning

SPA & Fitness

Avkoppling och återhämtning

Avkoppling och återhämtning

MSC Cruises unika och exklusiva MSC Aurea Spa ger dig en lugn fristad ombord på fartyget. Här kan du unna dig en härlig SPA-behandling, skönhetsbehandling, aromaterapi eller Balinesisk massage så att du kan komma hem och känna dig avslappnad, harmonisk och kanske till och med lite snyggare än förut.

Speciella tillfällen

Ett underbart sätt att skämma bort din käraste

Ett underbart sätt att skämma bort din käraste

Inget säger 'amore' lika tydligt som en kryssning med MSC Cruises, i synnerhet inte om du lägger till ett av våra romantiska paket för att skämma bort den du älskar. Från mousserande vin och kanapéer till Champagne och chokladdoppade jordgubbar - välj från en härlig meny av läckerheter att dela i er hytt. När ni vaknar, innan ni lägger er eller när som helst kan dessa paket göra ett speciellt tillfälle än mer magiskt.

Specialrestauranger

Upptäck en värld av smaker

Upptäck en värld av smaker

En av de bästa sakerna med semester är att man har tid att uppleva saker tillsammans med familj och vänner, till exempel upplevelsen att sitta ner tillsammans och njuta av en härlig måltid. Våra fartyg är berömda för den kvalitet och det utbud av mat du kan få ombord. Så varför inte förvandla din kryssning till en kulinarisk upptäcktsresa genom att boka ett par middagar i några av våra specialrestauranger?

Foto & Video

Dina semesterminnen

Välj mellan alla våra fotopaket och videotjänster som finns tillgängliga under hela kryssningen. Professionella fotografer kommer att fånga höjdpunkterna under din kryssning och om du vill är de också där när ni firar speciella tillfällen som till exempel födelsedagar, bröllopsdagar och andra högtider. Du kan se deras arbete när du vill i fartygets fotogalleri.
Dina semesterminnen

Tvättservice

Nytvättat gör resan ännu mer bekväm

Alla älskar den fräscha känslan av nytvättat och vi tror att du kommer att uppskatta vår tvättservice. Därför har vi nu gjort vårt tvättpaket än mer tillgängligt än tidigare. Behåll semesterkänslan lite längre genom att komma hem med dina kläder nytvättade, torra och redo att läggas in i garderoben. Använd vår tvättservice när du vill, även under kryssningens sista dag.
Nytvättat gör resan ännu mer bekväm

Prevention

Ta hand om dig själv för ett bättre liv

Upptäck hur en snabb och professionell undersökning kan ge dig sinnesro samtidigt som du får praktiska, hälsosamma råd för vardagen, både ombord och där hemma.

healthcare_logo

Boka PREVENTIONSPAKETET för dig själv eller för dig och en vän (Preventionspaket X2), för att få resultaten av blodtrycksmätning, elektrokardiogram och lipid panel (bra och dåligt kolesterol, triglycerider och glukosscreening) och en professionell preventionsplan från vår fartygsläkare. 

Ta hand om dig själv för ett bättre liv

Internet

Surfa till havs – ombord på fartyget!

Oavsett var fartyget befinner sig är du aldrig långt hemifrån när du kryssar med oss. Du kan koppla upp dig även ute till havs - och nu har vi gjort uppkopplingen snabbare än någonsin!
Surfa till havs – ombord på fartyget!

Park & Cruise

Kör du bil till hamnen?

Kör du bil till hamnen?

Om du vill hitta det smidigaste sättet att parkera din bil innan avresan, är Park & Cruise svaret


Du lämnar helt enkelt din bil vid bagageinlämningen och stiger ombord på fartyget. 


Oavsett vilken hamn du reser från, gör Park & Cruise livet lättare för dig som kör.


Park & Cruise är välplanerat för att göra din avresa så enkel som möjligt.