Foto & Video

Dina semesterminnen

Välj i vårt breda utbud av fotopaket och videopaket som finns tillgängliga under din kryssning. Professionella fotografer och filmare fångar höjdpunkterna av din kryssning och kan också föreviga bröllopsdagar, årsdagar eller andra speciella tillfällen.

Photo & Video packages

Photo & Video packages

Fånga din familj med kameran!

Varför inte låta våra proffsfotografer ta personliga familjeporträtt av dig och din familj? 
 
Ta hem 10 stora foton utskrivna och färdiga att rama in och 10 digitala filer så att du kan dela bilderna med dina vänner och övriga släkten online. Boka ett en tid för er fotosession och hämta ert fotopaket i Fotobutiken dagen efter fotograferingen!
Photo & Video packages

DVD-paket Guld

Ett paket med 3 DVD:er där våra professionella filmare och redigerare förevigar din drömsemester 
 
- MY CRUISE DVD (FRESH EDIT med höjdpunkterna från din drömkryssning - till exempel ombordstigning, galamiddag och aktiviteter.)
- MY EXCURSION DVD (ett urval av de viktigaste destionationerna under din kryssning) 
- MY SHIP DVD (en film som presenterar ditt fartyg)
Photo & Video packages

Ta med dig din kryssning hem på DVD

Denna DVD är en levande dagbok över de allra bästa delarna av din kryssning. När du är hemma igen kan du enkelt gå tillbaka till minnena av ombordstigningen, Kaptenens Cocktailparty, temakvällarna, dagsaktiviteterna och galamiddagarna.
Photo & Video packages

Föreviga din ombordstigning - ögonblick att minnas

Att stiga ombord på dina drömmars fartyg är en av de häftigaste upplevelserna under kryssningen. Våra professionella fotografer välkomnar dig ombord och tar ett foto av dig precis innan du kliver ombord på fartyget. Förbeställ denna unika tjänst och få en riktigt bra deal!