Dryckespaket

Gör din kryssning All Inclusive med våra uppfriskande dryckespaket


Lägg till ett av våra prisvärda dryckespaket för att få fri tillgång till dina favoritdrycker, från mineralvatten och läsk till öl och fina viner. Välj ett av All Inclusive-paketen så kan du hämta förfriskningar när som helst under kryssningen! Det finns också paket som ger dig fri dryck under måltiderna om du tycker att det räcker för dig. Dryckespaketet ger dig mer än bara fri dryck (och i vissa paket glass!) - det gör det också lättare för dig att koppla av genom att du slipper tänka på att betala - eller vad det kostar. Observera att priset kan förändras beroende på säsong.
 
All Inclusive dryckespaket kan inte bokas för kryssningar i Sydafrika eller Sydamerika.

ALL INCLUSIVE DRYCKESPAKET

ALL INCLUSIVE DRYCKESPAKET

ALL-INCLUSIVE RESTAURANT & BAR DRYCKESPAKET – VUXEN


PRIS:  från 240 kr per dag (kan beställas av vuxna över 18 år)


Obegränsad mängd alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, inklusive ett brett utbud av drinkar och cocktails från barlistan, ett särskilt urval av vin i glas, fatöl, stort utbud av läsk, juice och varma drycker (kaffe, espresso, cappuccino, te) samt take away-glass.  
 
Följande ingår inte i detta erbjudande: champagne, premiumdrycker, minibar, vatten i hytten, room service och souvenirglas. Vissa drycker på våra bar- och vinlistor ingår inte i All-inclusive paketet; dessa drycker är markerade med en stjärna. Drycker som ingår i paketet får förtäras i alla barer och restauranger, inklusive specialrestauranger och temalokaler. 
 
All-inclusive dryckespaketet kan bokas för kryssningar i Medelhavet, Dubai, Kuba, Antillerna, Norra Europa samt  Grand Voyage från Europa.   

* Boka innan avresan för att få bästa möjliga pris. Paketet gäller under hela kryssningen och kan inte köpas för enstaka dagar. Det måste bokas av alla gäster som delar hytt, eller som vill äta vid samma bord, inklusive minderåriga mellan 3 och 17 år eller mellan 3 och 20 år för avgångar i Karibien. För minderåriga måste barnversionen av paketet bokas. Paketet är inte obligatoriskt för barn som inte fyllt 3 år. Priset på paketet gäller för varje kryssningsdag förutom avstigningsdagen, endast för personlig användning och för beställning av en dryck i taget. Paketet kan inte överlåtas. Vid missbruk av villkoren för all inclusive-paketet kan tjänsten dras in utan återbetalning av återstående dagar
ALL INCLUSIVE DRYCKESPAKET

ALL-INCLUSIVE RESTAURANT & BAR DRYCKESPAKET – BARN


PRIS:  från 110 kr per dag (kan beställas av barn upp till 17 år)


Obegränsad mängd alkoholfria drycker, inklusive läsk på burk mineralvatten, fruktjuice, alkoholfria cocktails, smoothies, milkshakes och varma drycker, samt take away-glass.  
 
Följande ingår inte i detta erbjudande: alkoholhaltiga drycker, minibar, vatten i hytten, room service och souvenirglas. Vissa drycker på våra bar- och vinlistor ingår inte i All-inclusive paketet; dessa drycker är markerade med en stjärna. Drycker som ingår i paketet får förtäras i alla barer och restauranger, inklusive specialrestauranger och temalokaler.  
 
All-inclusive dryckespaketet kan bokas för kryssningar i Medelhavet, Dubai, Kuba, Antillerna, Norra Europa samt  Grand Voyage från Europa.  

* Boka innan avresan för att få bästa möjliga pris. Paketet gäller under hela kryssningen och kan inte köpas för enstaka dagar. Det måste bokas av alla gäster som delar hytt, eller som vill äta vid samma bord, inklusive minderåriga mellan 3 och 17 år eller mellan 3 och 20 år för avgångar i Karibien. För minderåriga måste barnversionen av paketet bokas. Paketet är inte obligatoriskt för barn som inte fyllt 3 år. Priset på paketet gäller för varje kryssningsdag förutom avstigningsdagen, endast för personlig användning och för beställning av en dryck i taget. Paketet kan inte överlåtas. Vid missbruk av villkoren för all inclusive-paketet kan tjänsten dras in utan återbetalning av återstående dagar.
ALL INCLUSIVE DRYCKESPAKET

ALL-INCLUSIVE DELUXE DRYCKESPAKET - VUXEN

 


PRIS: från 460 kr per dag (kan beställas av vuxna över 18 år)  

 
Obegränsad mängd alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, inklusive ett brett utbud av champagnecocktails, vin i glas, fatöl, öl på flaska, läsk, mineralvatten, varma drycker (kaffe, espresso, cappuccino, te), specialkaffe, chokladdrycker, premiumdrycker, drycker från din minibar, läckerheter från ”Gelateria”- och room service-menyn samt Pastry Shop.    
 
Följande ingår inte i detta erbjudande: flaskor med vin, mousserande vin eller champagne och drycker serverade i souvenirglas. Drycker som ingår i paketet får förtäras i alla barer och restauranger, inklusive specialrestauranger och temalokaler.    
 
All-inclusive deluxe paketet kan bokas för kryssningar i Medelhavet, Dubai, Kuba, Antillerna, Norra Europa samt Grand Voyage från Europa 

* Boka innan avresan för att få bästa möjliga pris. Paketet gäller under hela kryssningen och kan inte köpas för enstaka dagar. Det måste bokas av alla gäster som delar hytt, eller som vill äta vid samma bord, inklusive minderåriga mellan 3 och 17 år eller mellan 3 och 20 år för avgångar i Karibien. För minderåriga måste barnversionen av paketet bokas. Paketet är inte obligatoriskt för barn som inte fyllt 3 år. Priset på paketet gäller för varje kryssningsdag förutom avstigningsdagen, endast för personlig användning och för beställning av en dryck i taget. Paketet kan inte överlåtas. Vid missbruk av villkoren för all inclusive-paketet kan tjänsten dras in utan återbetalning av återstående dagar.ar.
ALL INCLUSIVE DRYCKESPAKET

ALL-INCLUSIVE DELUXE DRYCKESPAKET - BARN

 

PRIS: från 190 kr per dag (kan beställas av barn upp till 17 år)

 

Obegränsad mängd alkoholfria drycker, inklusive ett stort urval av alkoholfria cocktails, smoothies, milkshakes, energidrycker, kaffebaserade drycker, varma chokladdrycker, läsk, fruktjuice, mineralvatten, alkoholfria drinkar och snacks från din minibar, samt specialiteter från Ice Cream Parlor, godsaker från Pastry Shop och mat från room service-menyn.  


Följande ingår inte i detta erbjudande: alkoholhaltiga drycker och drycker serverade i souvenirglas. Drycker som ingår i paketet får förtäras i alla barer och restauranger, inklusive specialrestauranger och temalokaler. 

 

All-inclusive deluxe dryckespaketet kan bokas för kryssningar i Medelhavet, Dubai, Kuba, Antillerna, Norra Europa samt Grand Voyage från Europa.  


*Boka innan avresan för att få bästa möjliga pris. Paketet gäller under hela kryssningen och kan inte köpas för enstaka dagar. Det måste bokas av alla gäster som delar hytt, eller som vill äta vid samma bord, inklusive minderåriga mellan 3 och 17 år. Paketet är inte obligatoriskt för barn som inte fyllt 3 år. Priset på paketet gäller för varje kryssningsdag förutom avstigningsdagen, endast för personlig användning och för beställning av en dryck i taget. Paketet kan inte överlåtas. Vid missbruk av villkoren för all inclusive-paketet kan tjänsten dras in utan återbetalning av återstående dagar.

ALL INCLUSIVE DRYCKESPAKET

ALL-INCLUSIVE CLASSIC DRINK PACKAGE


PRIS:  från 390 kr per dag (kan beställas av personer över 21 år)
 
Obegränsad mängd dryck inklusive vin i glas (rött, vitt, rosé och mousserande) ur All-inklusive sortimentet, flasköl, läsk, mineralvatten, varma drycker och ett brett urval av drinkar och cocktails från baren, liksom take-away glass. 

Följande ingår inte i detta erbjudande: champagne, premiumdrycker, minibar, vatten i hytten, room service och souvenirglas. Vissa drycker på våra bar- och vinlistor ingår inte i All-inklusive paketet; dessa drycker är markerade med en stjärna. Drycker som ingår i paketet får förtäras i alla barer och restauranger, inklusive specialrestauranger och temalokaler.  
 
All-inclusive classic drink package kan bokas för kryssningar i  Karibien från Miami  och Grand Voyage från Miami.  

* Boka innan avresan för att få bästa möjliga pris. Paketet gäller under hela kryssningen och kan inte köpas för enstaka dagar. Det måste bokas av alla gäster som delar hytt, eller som vill äta vid samma bord, inklusive mellan 3 och 20 år för avgångar i Karibien. För minderåriga måste barnversionen av paketet bokas. Paketet är inte obligatoriskt för barn som inte fyllt 3 år. Priset på paketet gäller för varje kryssningsdag förutom avstigningsdagen, endast för personlig användning och för beställning av en dryck i taget. Paketet kan inte överlåtas. Vid missbruk av villkoren för all inclusive-paketet kan tjänsten dras in utan återbetalning av återstående dagar.
ALL INCLUSIVE DRYCKESPAKET

ALL-INCLUSIVE NON-ALCOHOLIC DRINK PACKAGE - BARN


PRIS: från 240 kr per dag samt för personer mellan 12-20 år (från 190 kr för barn 3- 11 år) 


Obesgränsad konsumtion av alkoholfria drycker så som alkoholfria drinkar, smoothies, milkshakes, burkläsk, enegridryck, mineralvatten, juice, varma drycker, take away glass i bägare eller strut.
Dryckerna inkluderade i paketet kan konsumeras i alla barer, buffén och restauranger (inkl specialrestauranger). Detta paket kan endast säljas till barn och ungdomar år som är en del av en grupp/familj med all-inclusive paket.
 
Paketet kan köpas för kryssningar i Karibien från Miami och Grand Voyage från Miami.

ALL INCLUSIVE DRYCKESPAKET

ALL-INCLUSIVE DELUXE DRINK PACKAGE - VUXEN


PRIS: från 460 kr per dag (kan beställas av personer över 21 år) 
  

Obegränsad mängd vin (från “per glas” menyn), fat- och flasköl, läsk, mineralvatten, varma drycker och alla drycker från baren (inklusive champagnecocktails, single malt whisky, förstklassig brandy och andra premium alkoholdrycker), drycker från din minibar och mineralvatten i hytten, samt alla produkter från ”Gelateria” menyn och Pastry Shopen och mat från room service-menyn. 

Följande ingår inte i detta erbjudande: dycker serverade i souvenirglas. Drycker som ingår i paketet får förtäras i alla barer och restauranger, inklusive specialrestauranger och temalokaler.  
 
All-inclusive deluxe drink package  kan bokas för kryssningar i  Karibien från Miami  och  Grand Voyage från Miami.  

* Boka innan avresan för att få bästa möjliga pris. Paketet gäller under hela kryssningen och kan inte köpas för enstaka dagar. Det måste bokas av alla gäster som delar hytt, eller som vill äta vid samma bord, inklusive minderåriga mellan 3 och 17 år eller mellan 3 och 20 år för avgångar i Karibien. För minderåriga måste barnversionen av paketet bokas. Paketet är inte obligatoriskt för barn som inte fyllt 3 år. Priset på paketet gäller för varje kryssningsdag förutom avstigningsdagen, endast för personlig användning och för beställning av en dryck i taget. Paketet kan inte överlåtas. Vid missbruk av villkoren för all inclusive-paketet kan tjänsten dras in utan återbetalning av återstående dagar.

OBEGRÄNSAD DRYCK UNDER MÅLTIDER

OBEGRÄNSAD DRYCK UNDER MÅLTIDER

MEALTIME RESTAURANT DRYCKESPAKET - VUXNA

PRIS:  150 kr per dag  


För kryssningar i Medelhavet, Kuba, Antillerna och Dubai kan Mealtime restaurant dryckespaket för vuxna beställas av personer över 18 år. 
  
Obegränsat med vin (välj mellan husets 2 vita viner, 2 rödviner och 1 rosévin), mineralvatten, fatöl, läsk och fruktjuice under lunch och middag.  
 
Drycker som ingår i detta paket får förtäras i huvudrestauranger och bufféer med självbetjäning, men inte i specialrestauranger. 
 
Mealtime restaurant dryckespaket kan bokas för kryssningar i Medelhavet, Dubai, Kuba, Antillerna, Norra Europa samt  Grand Voyage från Europa. 
 
 *Paketet gäller under hela kryssningen och kan inte köpas för enstaka dagar. Det måste bokas av alla gäster som delar hytt eller som vill äta vid samma bord, inklusive minderåriga mellan 3 och 17 år. För minderåriga måste barnversionen av paketet bokas. Paketet är inte obligatoriskt för barn som inte fyllt 3 år. Paketet gäller för varje kryssningsdag förutom avstigningsdagen, endast för personlig användning under lunch och middag i huvudrestaurangen och buffén (ej specialrestaurangerna). Paketet kan inte överlåtas..
OBEGRÄNSAD DRYCK UNDER MÅLTIDER

MEALTIME RESTAURANT DRYCKESPAKET - BARN

 


PRIS: 80 kr per dag  

 
För kryssningar i Medelhavet, Kuba, Antillerna och Dubai kan Mealtime restaurant dryckespaket för barn beställas av personer upp till 17 år. 
 
Obegränsat med läsk och mineralvatten under lunch och middag.  
 
Drycker som ingår i detta paket får förtäras i huvudrestauranger och bufféer med självbetjäning, men inte i specialrestauranger. 

 
 
Mealtime restaurant dryckespaket kan bokas för kryssningar i Medelhavet, Dubai, Kuba, Antillerna, Norra Europa samt Grand Voyage från Europa


*Paketet gäller under hela kryssningen och kan inte köpas för enstaka dagar. Det måste bokas av alla gäster som delar hytt eller som vill äta vid samma bord, inklusive minderåriga mellan 3 och 17. För minderåriga måste barnversionen av paketet bokas. Paketet är inte obligatoriskt för barn som inte fyllt 3 år. Paketet gäller för varje kryssningsdag förutom avstigningsdagen, endast för personlig användning under lunch och middag i huvudrestaurangen och buffén (ej specialrestaurangerna). Paketet kan inte överlåtas.