SHIP INFORMATION


MSC Bellissima är full med otroliga funktioner som erbjuder den perfekta upplevelsen till sjöss varje årstid. Du kan njuta av utomstående autentiska middagsalternativ ombord och underhållning i världsklass med nya panoramiska ytor, en innovativ lounge med havsutsikt, en promenadgata med två däck med 480 kvadratmeters LED-kupol och ett spektakulärt underhållningsområde som är anslutet till en vattenpark utomhus.

Galleria Bellissima


Denna 96 m centrala promenaden är fylld med butiker, restauranger och lugna platser för shopping, äta och koppla av... precis som att umgås. Och på kvällen väcks den till liv med musik, fester och underhållning.

Den längsta LED-kupolen till sjöss


Hela taket av promenadens insida kommer att täckas av en gigantisk 480 kvm LED-skärm som sänder visuell magi dygnet runt: en atmosfärisk digital himmel som animerar hela området från ovan med inspirerande vyer, händelser, soluppgångar, solnedgångar och stjärnklara natthimlar.

Atmosphere pool


Med cirka 10 kvm. offentligt utrymme per gäst, är poolens utrymme på MSC Bellissima något av det största som du kan hitta ute på havet.


Vacker belysning, en gigantisk skärm och atmosfärisk design gör det huvudsakliga poolområdet ännu mer lockande när det är mörkt.

Horizon pool


Horizon pool erbjuder ännu mer däckutrymme utomhus för soldyrkare under dagtid. På natten förvandlas området till en fantastisk utomhusplats för dans och underhållning.

MSC YACHT CLUB


An exclusive haven of refinement 

Discover a ship within a ship. A place where you can savour exclusivity and privacy in a world of choice. Where you can indulge in the luxury of a private club, while enjoying access to the myriad recreation and entertainment possibilities that the rest of the ship affords. 

Welcome to the MSC Yacht Club, a cruise experience like no other.

MSC Aurea Spa


MSC Aurea Spa på MSC Bellissima är ett lyxigt balinesiskt spa som erbjuder egna avslappnande behandlingar för att återuppliva kropp och själ. Avsluta med ett termiskt område, skönhetssalong och manikyr, Aurea Spa på MSC återlämnar dig frisk och fräsch från topp till tå.

MSC Gym by Technogym®


Utrustat med toppmodern Technogym cardio och styrketräningsutrustning så erbjuder MSC Bellisisma gym ett brett utbud av original fitness-klasser och träningsprogram.