Företagskock

Paolo Tarantino

Paolo Tarantino, företagskock för MSC:s flotta, har stor kompetens som chef inom restaurangbranschen. Han är också en skicklig kock med omfattande erfarenhet av servering både i liten och stor skala på lyxkryssningsfartyg, hotell och restauranger. Paolo kom till MSC-familjen 2005. Han är nu flottans företagskock och leder ett team av professionella företagskockar och all vår kabysspersonal.

Paolo föddes i Milano i Italien och fascinerades tidigt av matlagning. Efter studier på en hotellskola i Milano startade han sin kulinariska karriär med stor entusiasm, verklig passion och en vilja att lära. Från början specialiserade sig Paolo som konditor och arbetade i ett litet bageri mitt i Milano. Efter att han avslutat sin tid som lärling ville han utforska alla de kulinariska områdena och bestämde sig för att kombinera sina två stora passioner – resor och matlagning. Därför startade han en karriär på aktade lyxrestauranger och hotell över hela Italien och resten av Europa. Här lärde han sig viktiga aspekter av de kulinariska konsterna av kända italienska och internationella kockar. På grund av sin stora kärlek till havet anslöt sig Paolo till kabysslag på välkända och respekterade kryssningsrederier, bland annat Princess Cruises, Disney Cruise Lines (i det första teamet) och Crystal Cruises. Kocken Paolo Tarantino förklarar: "Det bästa jag vet är att se mina gäster nöjda och lyckliga."

(Uppdaterat 2015)