Företagskock

Bruno Zaza

Bruno Zaza, företagskonditor, föddes i Grenoble i Frankrike där hans passion för konditorikonsten fick tidig näring. Redan som mycket ung visste han vilket yrke han ville ägna sig åt.

Efter att ha utbildat sig till "Pâtissier, Chocolatier, Confiseur och Glacier" i Frankrike arbetade Bruno på många olika bagerier i sin hemtrakt för att öka sina kunskaper innan han började vidga sina vyer år 1995 och tog arbete på kryssningsfartyg, vilket gav honom nya kunskaper om konditortraditioner runt om i världen.

Hans resor har inspirerat till kreativitet och utforskande av nya smaker och sensationer. Han kom till MSC Cruises 2005 och har sedan dess skapat bakverksmenyer och desserter för hela flottan samtidigt som han delat med sig av sina erfarenheter och kunskaper till sina kollegor ombord.

Hans recept lagas av ingredienser av högsta kvalitet som han personligen väljer ut, och som tas ombord vid starten av varje kryssning för att garanterat vara färska och smakrika.

(Uppdaterat 2014)