Karibien och Antillerna

En dröm för varje turist
Mexikos mystiska Costa Maya
Koloniala byar, rom och piratvikar

Hitta kryssningar till Karibien och Antillerna

Kryssningar till Karibien och Antillerna

Ett drömläge


Det är ingen tvekan om att Karibien alltid har varit en av de vackraste och mest fascinerande destinationerna i världen, en drömresa för varje turist som vill koppla av i en storslagen miljö, omgiven av långa vita sandstränder, palmer, exotiska frukter, korallrev med färgglada tropiska fiskar och härligt turkost vatten.


Det är svårt, praktiskt taget omöjligt, att inte bli berörd av det otroliga spektakel som erbjuds på dessa öar, från Barbados till Jamaica, från Saint Lucia till Bahamas, från Guadeloupe till Trinidad och Tobago. Dröm dig bort till ljudet av vågornas skvalp och unna dig lite shopping och nattliv i Miami eller Mexikos mystiska Costa Maya. Allt detta i en atmosfär där tiden sedan länge verkar ha stått stilla. Plötsligt befinner du dig i en antik värld av koloniala byar, romplantager och piratvikar.

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Ocean Cay, en unik ö

Upptäck vårt nya och exklusiva Bahamiska destination: Ocean Cay MSC Marine Reserve. Få en unik upplevelse på vår karibisk ö och koppla av i den naturliga miljön med bahamisk anda. 

På Ocean Cay kan du njuta av en avkopplande massage i en cabana, bada i det turkosa vattnet och utforska ön genom våra specialutformade utflykter.

Ocean Cay, en unik ö

Hamnar i Karibien och Antillerna