Dubai, Abu Dhabi & India

Futuristisk arkitektur mitt i öknen
Praktfulla palats och världens lyxigaste hotell
Upptäck arabvärldens långa och rika historia

Hitta kryssningar till Dubai, Abu Dhabi och India

KRYSSNINGAR TILL DUBAI, ABU DHABI OCH INDIA

Mellan historia och framtid

Destination namnet väcker fascination för Orienten till liv, med sina böljande landskap mellan det turkosa havet och öknens varma färger.


Det för tankarna till karavaner lastade med skatter, till praktfulla palats och sagor som berättats sedan urminnes tider.

Skäm bort dig själv på denna lyxkryssning med MSC Cruises, en gammal tradition som är en del av de framsteg som Emiraterna gjort de senaste åren: Abu Dhabi och Dubai kommer att överraska dig med vågad, futuristisk arkitektur. Där det en gång endast fanns öken, hittar vi idag världens högsta byggnader, lyxigaste hotell och djärv arkitektur sida vid sida med historiska palats och lämningar från arabvärldens rika historia. Dessa kryssningar tar dig också till Sir Bani Yas, ön som låter dig uppleva dina drömmars stränder - eller varför inte åka på en unik safari mellan mangroveträd, ökenlandskap och vackra utsikter?

Missa inte heller den fantastiska Omanbukten och dess spektakulära korallrev Muskat, där man fortfarande kan känna den förtrollade stämningen från tusen och en natt.

Hamnar i Dubai, Abu Dhabi och Sir Bani Yas