Upp till 35% rabatt 

HÖST/VINTER 2020 & VÅR 2021
Boka våra nya kryssningar med maximal flexibilitet, nu upp till 35% rabatt!

Upptäck de vackraste destinationerna i Medelhavet, värmen i Karibien & Antillerna, de fantastiska landskapen i Norra Europa eller magiska Emiraterna och förverkliga dina kryssningsdrömmar med oss under hösten, vintern eller våren. MSC Cruises vill att du ska känna dig trygg när du planerar din semester, därför kan du boka din kryssning med de mest flexibla villkoren och till ett mycket bra pris.
Kampanjperiod 1/7 - 15/9 2020 
 
  • Möjlighet att boka om till ett senare datum utan ombokningskostnad fram till 15 dagar innan avresa (21 dagar innan om även flyg är bokat via MSC)

Läs mer om våra förbättrade hälso- och säkerhetsåtgärder, utformade för att uppfylla riktlinjerna som tillhandahålls av viktiga internationella och regionala tillsynsmyndigheter inklusive Världshälsoorganisationen (WHO).

Ytterligare villkor:
Giltigt för individuella nybokningar (ej i grupp) från 1 juni, 2020 till 31 oktober 2020 och avgångar fram till 2 maj, 2021. Om du redan bokat en kryssning innan 1 juni 2020 och som avgår fram till 31 oktober, 2020, klicka här för att ta reda på våra nya flexibla bokningsvillkor. Vänligen notera att de nya rutterna för hösten/vintern 2020 och våren 2021 nu är tillgängliga för bokning. Fler rutter kommer att vara tillgängliga de kommande veckorna.
Vi ber dig därför att besöka vår hemsida kontinuerligt för att ta del av de senaste uppdateringarna, vi ser framemot att välkomna dig ombord.

Har du redan bokat en vinterkryssning under 2020/2021 med oss? Klicka här för de senaste uppdateringarna om eventuella ruttändringar.

 

 
 
 
 
 
 
 

Lämna kylan i vinter och få upp till 30% rabatt på din vinterkryssning till Karibien, Medelhavet eller från Dubai och återvänd med laddade batterier och ny positiv energi. 

Kryssa i soliga Karibien och upptäck vår nya destination, vår egna paradis ö Ocean Cay MSC Marine Reserve i Bahamas. Njut av vita sandstränder och drömmigt turkosa vatten bland de underbara Karibiska öarna - perfekt för total avkoppling. 

 

I kryssningspriset ingår alltid moderna och bekväma hytter, alla måltider och mängder av underhållning ombord. Erbjudandet gäller även familjehytter!Bokningsvillkor

Kampanjen gäller nybokningar på utvalda resor med avresehamnarna: Miami, New York, Fort-de-France, Pointe a Pitre, Barcelona, Genoa, Rom (Civvitavechia), Marseille, Dubai, Abu Dhabi   

Med fartygen: MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Seaview, MSC Poesia, MSC Virtuosa, MSC Magnifica, MSC Splendida   
Gäller avresor till 30/6-2020 och rabatten gäller ej Yacht Club eller flyg.

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.